Midsommar/Festival-outfits (del 1)

Allmänt, Tips, Wanted

Redan nu i slutet av maj sätter festivalerna igång och i slutet av Juni så är det Midsommar. Så jag tänkte att jag kan visa er sammanlagt sex stycken outfit som jag tycker skulle passa perfekt på till exempel Summerburst, Way Out West eller till midsommar. Eller så kan man ha dom en vanlig dag haha, helt upp till en själv. Jag tänker att jag delar upp det i två inlägg så här kommer de tre första outfitsen. Jag försöker blanda lite med stilar och plagg så alla kanske hittar något som ni gillar. Kram!

ADLINKS

1an // 2an // 3an // 4an // 5an Den här outfiten är så söt tycker jag, såg kombon med jumpsuiten och kimonon i butik och tyckte det var sååå fint verkligen. Tipsade Mathilda om att det hade varit fint på henne på Midsommar. Lite boho-aktigt!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an En blå sommardröm kallar jag den här outfiten. Hahah nej men alltså huuuur fint är det inte med blått? Har typ glömt hur fint det är.. Speciellt nyansen på klänningen. Och den supersmarta plastkransen kan man ju inte missa, finns i massor av olika varianter och färger, supersmidigt att ha på midsommar ju!

1an // 2an // 3an // 4an Den här outfiten tror jag skulle passa mig, jag gillar ju naturfärger. Dock har jag aldrig haft sandaler med snörning, tycker de är snyggt på andra så borde ju funka. Den gröna trenhcoaten är tunn, som en lång skjorta liksom!

___________________________________________

Vilken outfit var er favorit av dessa tre?

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Älskar alla outfitsen!! Kan sommaren komma hit ordentligt nu kanske? 😊
sofiegabrielsson.devote.se
vendelaisabelle,
Åh! Älskar detta!
vendelaisabelle.devote.se
clara,
så mycket snyggt!
nouw.se/claratime
bella
,
ÅÅhh alla var så snygga. Gilla verkligen den första!!
anonym
,
Hej, jag undrar om du och Anton någonsin har haft en svacka i ert förhållande och isåfall hur ni klarade er ur den? Ni har ju endå vart tillsammans väldigt länge så ni kanske har några tips eller liknande hur man tar sig därifrån. Kram 😊
Josefin,
Ellen,
Så mycket snyggt!
nouw.com/ellenforsling