Midsommar/Festival-outfits (del 2)

Allmänt, Tips, Wanted

Nu är det dags för tips kring sommaroutfits del 2, med lite specifik tanke på midsommar och festivaler. Dessa outfits funkar typ dock endast när det är varmt haha, men man måste vara optimistisk! Om ni missade del 1 kan ni klicka HÄR och läsa det inlägget också, där hittar ni 3 till tips på sommaroutfits. Om ni undrar varför jag gjort alla outfits med platta skor så är det för att jag själv inte skulle palla ha klackskor på exempelvis Summerburst haha.. ADLINKS

1an // 2an // 3an // 4an // 5an Jeansshorts funkar ju liksom till allt, och det brukar vara väääldigt populärt med vintage levisshorts på festivaler. Jag gillar den här outfiten just för att den är så clean och basic, det behöver inte hända så mycket för att det ändå ska bli snyggt liksom.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Åh vad jag älskar denna (skrivit det om varje men men)!! Så jäkla coolt med kepsen och ryggan, det blir liksom lite skate-stil över det hela tack vare Vans-ryggan och Vans-skorna.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an En outfit som liknar denna är ju perfekt om man vill köra på boho-stilen. Jag är inte så mycket för blusar men på sommaren till en kjol som denna kan det bli riktigt snyggt. Tycker glasögonen passar perfekt till med lite färg, dom bryter av sådär lagom mycket liksom!

_______________________________________________________

Och nu en fråga till er. Gillar ni mest när jag tipsar om enstaka produkter jag gillar från nätet eller när jag sätter ihop det till outfits, eller spelar det ingen roll? Ni får gärna svara så jag vet vad ni gillar mest! <3 KRAM <3

Gillar

Kommentarer