Milles

Allmänt, Recept

Igår blev jag och Mathilda bjudna på lunch av Margaux, riktig måndagslyx alltså! Vi sågs på Milles som ligger på adressen Strandvägen 1, bredvid restaurangen Strandvägen 1 haha. Lite förvirrande :) Jag och Margaux sågs ju varje dag under hela hösten när jag jobbade som redaktör tillsammans med henne, så alltid lika trevligt att catcha upp lite nu när vi inte ses lika ofta. Jag var egentligen sugen på en sallad då jag åt en rätt mättnade frukost men när jag såg köttbullarna på menyn kunde jag inte motstå hehe.. Alltså dom var så jäkla gigantiska, jag äter rätt mycket och äter nästan alltid tills det tar slut men jag orkade inte ens äta upp köttbullarna haha. Dom var typ i sizen av stora chokladbollar man köper på café! Prisklassen är lite väl om man inte vill lyxa till det, kanske inte bästa lunchstället för studerande om man säger så.. Men, vill man lyxa till det kan jag i alla fall rekommendera köttbullarna, det här var nämligen min första gång här! :)

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej Andrea! 😊 Som jag fattat det så har ju Strandvägen 1 och Milles ganska exakt samma meny och priser?! Märkte du någon skillnad på själva maten mellan restaurangerna eller är det samma?
Men huuur gott såg inte det där ut att vara!
elinsoderholm.se
Nellie,
Hörde en sneek peak från nästa veckas pod avsnitt om fuckboys och hörde att ni tar upp mitt mail, fasen så roligt!! Riktigt taggad på att höra de avsnittet?
WWW.nellieastrid.blogg.se
ISA,
men guuuud vad gott! vill ha nu nu nu <3
isabyl.devote.se