Min alla hjärtans dag!

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Hej på er fina! Igår var det ju som sagt alla hjärtans dag och som jag skrev igår började min dag med tenta. Fasen vad skönt det var ändå att ha den på morgonen, annars hade jag bara gått omkring och byggt upp nervositeten under dagen om den var på eftermiddagen exempelvis. Jag skulle bli väääääldigt förvånad om jag inte blir godkänd så det känns som att det gick rätt bra. Vågar inte gissa på vad för betyg jag får förutom att jag borde bli godkänd. Har haft lite ångest inför tentan då jag inte kunnat fokusera på skolan (eller någonting för den delen) senaste veckorna men men, nu är den delkursen över och imorgon börjar nästa. Efter tentan mötte jag Mathilda som skulle leta efter en födelsedagspresent sen åt vi lunch på Bouqerian, det var fantastiskt. Har ätit så jävla tråkig mat på sistone så det behövdes!

Sen gick jag och Isabelle till en tatueringsstudio men tyvärr fanns det ingen tid så vi fick ge upp våra planer om att spontantatuera oss på valentines haha. Vi åkte istället till Mallen (Mall Of Scandinavia mvh person som hatar när folk säger mos) då jag ville kolla på lite grejer. Vid fem kom vi hem till mig och en halvtimme senare kom Bianca också. Vi lagade min favoriträtt, tryffelpasta. Receptet hittar ni HÄR. Efter en middag med bubbel och vin bestämde vi oss för att ge oss ut på stan. Först var vi på Bouqerian och sen Oxid, det var dock inget drag alls så vi landade på donken rätt tidigt.

Jag passade på att pose:a lite i min nya jacka som jag invigde. Den är från Saint Tropez, älskar den! Väskan med det coola bandet hittar ni HÄR för 180 kr. Man får med ett svart band också på köpet, goals.

Jag och Isabelle somnade hemma hos mig och åt frukost tillsammans imorse. Isabelle är min äldsta vän, hon är född fem veckor innan mig och sen dess har vi hängt ihop (våra mammor är kusiner). Tänk vad goals ändå för våra mammor, föda barn exakt samtidigt typ. Och hallå ser ni blommorna??? Fick ett samtal om att jag skulle få ett blombud men hade ingen aning om från vem, spekulerade tillsammans med Isabelle och Mathilda om vem det skulle kunna vara ifrån under dagen och sen var det självklart från dom haha. Blev så glad och rörd, fina vänner <3 <3

Nej men hörni jag hade en jättemysig alla hjärtans dag och nu känner jag äntligen att jag börjar komma tillbaka på banan lite med bloggen. Nu vet jag också till nästa gång jag har tenta att jag får förbereda fyra dagars jobb så jag kan fokusera på skolan utan att jobbet ska lida. Puss och kram på er bästa ni!

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Hej, brukar aldrig kommentera eller skriva såhär. Men förstår också utan att du ska behöva förklara dig eller skriva om dina känslor att något hänt som påverkat dig starkt MEN Andrea jag har följt dig länge, lyssnat på podden flera år och följt dig på snap( haft många roligas tunder där) hahah! Tänkte att en liten påminnelse om vad du har som jag anser gör dig till en powerbabe även om du inte känner det själv alla timmar på dygnet: •Träningsmotiavtionen du haft på senaste har gjort mig såå inspirerad och gett mig bättre tankar när jag själv inte vill dra till gymmet en lördagsmorgon! •Att du vågade tatuera dig och ta tag i saker som du velat göra har gjort att jag tagit tummen ur och också gjort massa grejer jag skulle gjort WAY back then... • Din klädkollektion är så jävulskt nice! Lev på att flera härliga gorgeous damer runt om i världen just nu strosar runt i just din design! • Du har en assistent som verkar väldigt härlig och verkar förstå när du behöver hjälp med bloggen osv vilket vem som helst skulle vilja ha, njut och kom ihåg att var inte rädd att be om hjälp. • Hur bra att du äger en jävla lägenhet!!(YOU GO GIRL) Puss och kram SKUMBANAN! Var tvungen hehe!
Sofia
,
Puss och kram skumbanan <3
Johanna
,
Har du och Anton gjort slut?:(❤️
Amanda
,
Så stolt över dig och allt du gör!! Du är verkligen en power woman. Kör och fortsätt vara den du är. Allt kommer bli bra<3 livet är det finaste vi har, ta vara på det och låt ingenting köra över dig. Kram
Anna
,
(Hoppas detta kommer som svar till Oliva, det är iallafall tanken) FYFAN vilken fin kommentar. Håller med om allt du skriver!!! <3
Karin
,
har du och Anton gjort slut?
Agnes
,
Andrea, fan vad bra du är! Förstår att du går igenom en svår period just nu men du är stark och allt blir bra till slut <3
felicia
,
Ser verkligen mysigt ut. PUSSSS
Roxana
,
Du är bäst Andrea! Ta hand om dig. Vi är många som bryr oss om dig <3
Kimberly
,
Förstår inte varför det skulle vara konstigt att lägga upp ett sånt här inlägg "Anonym"? Andréa har väl ändå rätt att lägga upp vad hon vill på sin blogg? Har man tillräckligt med respekt behöver man inte skiva frågor om honom. Man behöver inte vara så nyfiken, hon delar med sig av det hon vill dela med sig av.