Min dag hittills

Allmänt

Hej på er! Äntligen sitter jag hemma hos mig, det är helt tyst och jag kan jobba framför datorn och inte bara flänga omkring som jag gjort de senaste veckorna. Jag känner verkligen i hela kroppen att jag varit rätt stressad nu på sistone så det känns skönt att börja slappna av och ta saker i lite lugnare tempo. I alla fall, jag vaknade halv sju imorse och vid kvart i nio befann jag mig på Paraden på Valhallavägen 147 där Elin hade ett frukostevent tillsammans med Clean. Jag hann tyvärr inte vara med så länge då jag skulle iväg på ett viktigt möte men det var i alla fall trevligt. Jag hann lära mig att man tydligen kan kombinera olika Clean-parfymer för att skapa nya och unika dofter, aldrig ens tänkt tanken förut.

Efter mitt möte så träffade jag pappa och vi åt lunch tillsammans på Miss Clara. Man får passa på att ses när man är på samma ställe och har tid nu när vi inte bor tillsammans längre. Kan tycka att det är väldigt tråkigt och ledsamt, att jag inte träffar min familj så ofta. Samtidigt tycker jag ändå att det här året har gått väldigt bra även om jag saknat dom mycket. I alla fall, efter lunchen åkte jag hem och nu har jag bara suttit och redigerat bilder samt städat h��r hemma. Alltså jag skäms över att erkänna det men vi har inte städat på två veckor förutom badrummet.. Så ja ni kan ju förstå att det är katastrof här hemma.

Ikväll så är det som sagt firande för att Bianca har släppt sin smyckeskollektion tillsammans med Guldfynd. Ska bli så roligt!

Gillar

Kommentarer

Anna,
Måste bara säga att du tar fantastiska bilder! Jobba alltid utifrån en prioriteringslista är mitt tips, att vara stressad är hemskt. Kram! 😊 <3
nouw.com/livelifehappy
Elin Skoglund,
Så mysigt att du kom förbi fina Andrea! <3 Kram
elinskoglund.com
Siri,