Min dag i bilder

Vår första heldag i Waikiki kommer ni nu få följa i ett "min dag i bilder"-inlägg! Jag och Mathilda fick förklarat för oss att det inte fanns någon frukostbuffé på hotellet utan att man fick köpa frukost i restaurangen. Hotellet är som sagt väldigt fint, modernt och bra men wow vad dyrt allt är alltså.. Den här frukosten landade på över 800 kr. Helt jäkla sinnessjukt. Vad som egentligen är ännu mer sinnessjukt är väl att jag och Mathilda bara beställde in massor med saker utan att tänka eller kolla på vad allt kostar. Lemonaden och apelsinjuicen kostar alltså 7 dollar styck.. Det är cirka 65 kr :)... Smoothien kostar 10 dollar.. Tur att vi levt väldigt billigt och enkelt veckan innan alltså. Det tog vi med oss till nästa morgon kan jag säga.

Efter frukosten la vi oss vid poolområdet här på hotellet. Planerna för dagen var absolut 0. Vi bara låg och flämtade i solen, lyssnade på poddar och läste böcker. Jag älskar ju att läsa men jag har lite svårt att fokusera. Jag tänker så mycket så jag föredrar att lyssna på musik. Det är verkligen så sjukt, jag lyssnade verkligen på poddar HELA tiden men sen Januari har jag lyssnat på sammanlagt 6-8 typ. Böckerna jag läser typ översiktsläser jag, kan liksom inte fokusera ordentligt. Varför kanske ni undrar, för att jag helt ärligt talat är så kär att jag fan inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag invigde min nya bikini jag köpte kvällen innan! Fin va?

Sen satte vi oss på lunchrestaurangen, det var så himla skönt att sätta sig i skuggan. Det är riktigt varmt här nu. Och kommer ni ihåg att jag sagt att jag inte vill dricka kranvatten i USA? Det har man ju nu fått ge upp pga ekonomiska skäl hahaha.. En liten flaska kostar alltså 50 kr här på hotellet så tills vi tagit oss till en supermarket blir det kranvatten.

Min sallad (den nedre) var så jäääkla god. Måste göra den hemma sen. Burrata, apelsin, betor, ruccola, tomater, pistaschnötter, nektarin, olja och lite balsamvinäger. Mmmmm

Efter några timmar i solen så tog vi oss till hotellets gym. Vi har inte gymmat sedan vi var i Bakersfield för tre veckor sedan så det kändes både väldigt bra och tungt att vara tillbaka. Alltså herregud vad jobbigt det var, och då gjorde jag liksom inte alls lika många övningar som jag borde. Men hela tiden försökte jag påminna mig själv om att för varje meter jag pushar mig själv (sprang först) så blir det enklare till nästa gång.

Hahahah råkade alltså ta bilden till höger men tänkte att den fick följa med ändå då den är lite mer representativ för hur jag mådde efter passet. Jag sprang först i tio minuter, sen tabataintervaller på löpbandet, tabata burpees, tabata upphopp och sen magövningar i set om 3. Det brukar ju inte vara någon större utmaning så men efter att inte ha tränat ordentligt på en månad så var det som att springa in i en vägg :)

Sen bytte vi om för att åka iväg och äta 4th of July-middag! Jag hade på mig klänning (slutsåld tyvärr!) från min kollektion, skor från River Island och min väska från Gucci. Det är verkligen så fint med vitt när man fått lite färg. Eller okej allt är finare när man fått lite färg haha

Vi åkte till ett ställe som heter Sky som ligger mitt i smeten. Kolla utsikten!!

Det var verkligen ett så nice ställe som kanske mer än en bar/klubb än middagsställe men det gjorde oss verkligen ingenting. Mer detaljer om vårt firande av 4th of July får ni höra om i podden ;)

Gillar

Kommentarer

Siri,
Åh så fin sista bilden var!!
nouw.com/sirieinarsson
Matilda,
Åhh vilken härlig dag!! Och så fina bilder! 😊
nouw.com/matildardn