MIN EGENDESIGNADE TSHIRT!!

Allmänt, Outfits

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED NA-KD.COM

ALLTSÅ JAG TROR INTE NI FÖRSTÅR HUR GLAD JAG ÄR!! Och ni förstår inte hur länge jag hållt detta hemligt för er haha, vilket har varit sååå jobbigt. Jag HATAR att hålla hemligheter av det här slaget. Ville ju bara berätta för er på en gång när jag fick frågan av NAKD om jag ville bli en av 8 influencers som fick designa sin egna t-shirt och samtidigt delta i en tävling. Den influencers t-shirt som säljer bäst får nämligen designa en hel kollektion för NAKD. Jag har superhård konkurrens men hoppet är det sista som överger mig haha. Så jag skulle inte bara bli asglad över att se er bära MIN tshirt, jag skulle bli ännu gladare om jag vann hela skiten och fick designa en hel klädkollektion på 20-25 plagg. Det skulle verkligen vara en dröm som blev verklighet.

Jag är så stolt över min fina tshirt. Jag fick välja allt själv och det blev exakt som jag hade tänkt mig. Tyget är sinnessjukt mjukt och lent och den är i den perfekta grå färgen. Vi fick i uppdrag att göra en "statement t-shirt" och då var det en självklarhet för mig att göra någonting om kvinnor/tjejer. Om jämställdhet eller girl power, ja ni förstår. Citatet "You Go Girl" tycker jag om så himla mycket, vi behöver säga det till våra medsystrar och oss själva oftare. Gör din grej! Tro på dig själv! You go girl!

T-shirten kostar 199 kr och ni kan köpa den HÄR! Jag bär storlek S på bilderna <3

Gillar

Kommentarer

Sara,
Så himla fin, både du å tröjan! ?
Nouw.com/sarastrand
Matilda,
Så himla kul!! Är så sugen på att beställa en!
nouw.com/matildardn
Lisa
,
Vem tror du är din största konkurrent av de andra?? 😊
Andrea Hedenstedt,
I princip alla dom andra i och med alla dom har typ en halv miljon följare på Instgram var och jag har "ynka" (i jämförelse) 180 000! Men annars är väl Linns min största i och med att dom faller lite i samma genre! 😊
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Hahahah folk som inte lyssnat på podden skulle fan tro jag var sjuk i huvudet ? lite grovt kanske hahah
www.andreahedenstedt.se
Sofie,
Åh va kul! Och t-shirten är sjukt snygg!! Hejar på dig!
sofiegabrielsson.devote.se
Frida
,
Peerfeekt!! jag som letar efter nya tshirts, beställde den direkt 😊 Riktigt snygg!!
Elin,
Saga
,
Var har du köpt kjolen? Superfin! Kram
Sanna
,
Utan tvekan den bästa tishan!! Kommer köpa den, HEJA DIG<3