Min egna receptbok

Recept, Tips

Jag vet inte om ni kommer ihåg det men jag har visat upp den här receptboken en gång förut, fick nämligen den i studentpresent av Mathilda! Dock har jag tyvärr inte tagit tag i den förens nu, har verkligen varit sugen på att göra det men det har liksom inte blivit av. Det är ju en bok där man skriver in egna recept och då måste jag ha en skrivare vilket vi inte har hos pappa (skriver nämligen hemskt fult för hand) så ja, det har blivit lite uppskjutet så att säga. I alla fall, igår tog jag tag i det. Jag och Anton har pratat om att vi borde köpa lite kokböcker och då kom jag och tänka på denna!

Det jag gjorde var att jag gick in på Mathildas blogg och Jennys Matblogg och att leta runt lite efter recept jag tror kan vara goda. Och självklart kan man göra det endast via telefonen också men jag HATAR att inte veta vad man ska laga och sen börja söka efter recept. Så nu har jag hitills klistrat in 12 stycken recept jag tror kan passa mig och Anton. Så det jag gjorde var att jag klistrade in texterna från Jennys och Mathildas blogg i ett word-dokument och även en av bilderna dom lagt upp. Så nu kan vi bläddra i den här när vi vill hitta något att laga som är vi redan bestämt oss för att vi gillar, lite lättare än att stå i mataffären och scrolla i panik mellan matapparna hahaha.. Nu ska jag börja leta efter fler recept, och förresten om någon undrar så är receptboken från Lagerhaus.

Gillar

Kommentarer

Alexandra,
Vilken rolig ide!
nouw.com/alexandra_wiberg
Madde
,
Hej! Du gjorde ett inlägg om en restaurang förut som ligger i new york. Man var tvungen att boka bord månader/veckor innan själva vistelsen. Vad hette den? Tacksam för svar! ?
Hanna
,
Hej! Vill bara säga att du och Mathilda är två helt underbara tjejer som ger mig så mycket inspiration. Skrattar högt och mycket när jag lyssnar på era poddavsnitt (älskar hur mycket ni bjuder på er själva). Ser verkligen upp till er, ert driv inspirerar mig! Ni har nämnt några gånger i era poddavsnitt att det är främst era yngre följare som syns utåt, kände därför för att lämna en kommentar! You go!! Ta inte åt er av negativa kommentarer, människorna som skriver är sorgliga och har problem med sig själva. Kram! /Hanna 21
Sabina
,
Kan du lägga ut recepten som du valde från deras bloggar, behövs alltid tips när det gäller mat. 😊 ett inlägg med en sammanställning av dina 12 favoriter
Janina,
Vad snygg den är! Jag gjorde en receptbok till min pojkvän till julklapp för något år sedan där jag hade fyllt i en del recept och sedan får han säga när jag lagar mat om det är något recept han vill jag ska skriva ner i boken och såklart får han själv skriva ner recept han hittar. Väldigt bra sätt att spara och hålla reda på sina favoriter!
www.dietiststudent.com
asta,
Gud va mysig bok!
www.nouw.com/astabush