Min GoPro

Okategoriserade, Tips

Under min vistelse här i Thailand så har jag fått en del frågor av er om vad jag använder för kamera till mina undervattensbilder osv. Tänker att jag lika gärna kan nämna allt jag fotar med över huvud taget, min systemkamera Nikon D610, min Iphone 6 och min GoPro Hero 4 Silver. Oftast så fotar jag med min systemkamera men här i Thailand är den lite otymplig och det känns lite risky att ta med den till stranden då den inte klarar sand och vatten. I alla fall, jag köpte min Go Pro inför studenten och sommaren 2015 då jag tyckte att det skulle vara kul att kunna fota och filma på ett lite mer annorlunda sätt än vad jag tidigare gjort.

Jag köpte min på Media Markt i Stockholm men jag vet att den finns att köpa på massor med ställen. Jag valde den varianten med skärm och det är jag verkligen sjukt glad över att jag gjorde, det är så skönt att kunna se om det blev rätt eller fel redan på plats och inte se det sen när man kommer hem på datorn. När det kommer till tillbehör så har jag hitills bara en förlängningsarm som man kan vika ihop relativt liten men också göra rätt lång. Go Pro är dock väldigt utzoomad i sig själv så man behöver inte värsta långa selfiesticken. Jag har ett undervattenshus och sen extra batteri, och det är typ det. Jag har inte köpt några röda filter som är bra att ha när man dyker då jag inte snorklar så långt ner på båtten att färgerna påverkas i min kamera. I alla fall, jag är väldigt nöjd med mitt köp och den här kameran passar den som gillar att fota/fillma under vatten, när den sportar, ser världen. Det som är skönast är just att den är så liten och tålig tycker jag!

Det negativa jag kan komma på är att batterierna dör relativt fort, så det är bra att ha minst ett (helst två) extra batterier med sig som är uppladdade om man ska fota och filma mycket under en dag. Fotandet tar inte så mycket batteri men efter någon/någea timmars användade om du filmat så blinkar batteriet på rött.

Klicka HÄÄÄÄÄR så kan ni hitta min GoPro och läsa mer om den samt tillbehör! :)

Här under ser ni några bilder jag tagit med min GoPro!

>

Har ni några fler frågor? Då svarar jag på dom här i kommentarsfältet! :D

Gillar

Kommentarer