Min helg i bilder - Del 1

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FREDAG:

Hej på er och välkomna tillbaka efter ett litet helguppehåll! Jag har ju varit iväg på Gotland och "tagit ledigt" vilket varit väldigt skönt. Dock har jag dokumenterat hela helgen i bilder så här får ni en liten recap! I fredags såg jag ut såhär när jag befann mig på poddkontoret i vanlig ordning. Den här veckans avsnitt kommer handla om födelsedagar, julen och att göra slut.

Min fina skjorta hittar ni HÄR för enbart 299 kr

Efter poddinspelningen så gav jag mig ut igen och tog sikte mot centralstationen. Jag skulle nämligen ta pendeltåget mot Nynäshamn och Gotlandsbåten. Det ni ser mellan mina ben på tunnelbaneperrongen är Gustavs mammas födelsedagspresent. Jag köpte en korg full med fina oljor, såser, pasta osv. Ett exklusivare matkit helt enkelt! Från en sak till en annan: Jag får såå många frågor om den här kappan dagligen, tyvärr är den slutsåld. Jag köpte den på Ginatricot förra året och har inte sett den i butik eller på hemsidan sedan dess. Men här nedanför hittar ni några liknande.
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an<
Vi hade egentligen bokat en senare färja men Gustav var sjuk hemma från jobbet så vi hann med en tidigare. Stackarn har åkt på väärldens förkylning igen :( Det var på bättringsvägen men han var fortfarande för dålig för att jobba. Tur i oturen så kunde vi i alla fall åka eftermiddagsfärjan istället för den på kvällen :)
Alltså är detta den finaste hösten ever eller? Detta år har fan varit helt magiskt vädermässigt. I början av året var det snö och strålande sol nästan varje dag. Sen hade vi sommar från slutet av April och nu är det mestadels sol och halvt vindstilla om dagarna. SÅ tacksam för det, det gör mig glad in i själen att kunna njuta av vädret utomhus i slutet av Oktober. Ett inlägg om lördagen och söndagen kommer senare i eftermiddag! Måste föra över alla bilder först så vi börjar här. Om någon timme kommer också ett inlägg med tips på stickade tröjor, goooals :) Hoppas ni haft en mysig helg hörni <3

Gillar

Kommentarer