Min helg i bilder!

Allmänt, Min dag/helg i bilder
I fredags vad det dags för inspelning av mitt och Mathildas sista avsnitt.. Kändes så sjukt på ett sätt men samtidigt gjorde vi ett rätt vanligt avsnitt vilket var skönt. Skulle kännas jobbigt att dramatisera allt liksom. Efter poddinspelningen så åkte jag till Alice's jobb för att hämta upp det här lilla fröt. Hon fick åka kommunalt för första gången i livet och det gick superbra!! Att promenera hela vägen till tvärbanan från Alice jobb och sen från tvärbanan hem till mig var en riktigt lång promenad för henne så hon var typ halvt utslagen sen haha.. Vi chillade i alla fall bara hemma hela dagen!
På kvällen så tränade jag och Gustav på Bruce Box (klicka HÄR) för att läsa mer om Bruce. Det var inte ett vanligt pass, det var det sista passet på Bruce Box då dom tyvärr inte får vara kvar för hyresvärden (fastigheten vill inte ha gym där). Förhoppningsvis hittar dom något nytt ställe att ha sina egna pass på för dom har verkligen varit riktigt grymma!
Efter passet åkte Gustav till några kompisar och jag hem till lägis. Jag satte mig framför tvn med lite chirre och dirre och bara chillade. Testade nya linschips med ranchdip och det var en jäkla succé kan jag lova er. Jag kollade på "En vanlig miljadär" på SVT, kan tipsa er om att kolla på den om ni inte har något bättre för er :)
Ni ba jaaaa vi fattar att ni gillar era lördagsfrukostar som ser typ likadan ut varje helg hahahha.. På lördagen vaknade vi i alla fall upp vid tio och ställde för andra helgen i rad in vårt träningspass för förmiddagen. Tror att vi ska skita i att boka träning på lördagar nu ett tag framöver. Känner att vi behöver det här morgonmyset med sen frukost framför Nyhetsmorgon. Efter frukosten så städade vi i alla fall lägenheten tillsammans, ett av projekten var att rensa skafferiet. Det är SÅÅÅ skönt att det är gjort nu för det var verkligen kaaaos innan.
Sen pyntade vi vår fina gran som jag fick hembudad av snälla Södra (Sveriges största skogsägarförening)
På kvällen efter middagen så åkte jag och Gustav hem till Mathilda för att fira hennes födelsedag och Oskars examen. Det var verkligen så trevligt och kul. Oskar och Mathilda hade förberett flera roliga lekar och goda drinkar. Till höger ser ni en bild på lilla mig innan avgång mot västerort och festen! Jag följde inte med ut. Hade det verkligen supertrevligt men kände verkligen i hela min kropp att jag inte har sugen på att bli full (eller bakis för den delen) eller sova för lite.
Söndagen spenderades mestadels inomhus. På eftermiddagen snöade det ordentligt vilket gjorde mig sååå glad. Hoppas verkligen innerligt att snön ligger kvar till nästa måndag aka JULAAAFTTOOOOON!!!
Alice och Pierre vad överbjudna till oss för julbak. Det var både lussebullar och pepparkakshus som gjordes :)
Lillan
Fick smaka lite julegott :)
Julstämningen <3 <3
Vår extra-gran här hemma som Gustav gick loss på hahaha..
Drack glögg. Doften av glögg är verkligen en juldoft!
Pierre och Alice fick ett hus att dela på och jag och Gustav gjorde ett tillsammans. Här ser ni sidan som Gustav gjorde. Det ska vara tydligt vilka huset tillhör!
Sen chillade vi, fikade, åt lussebullar och drack julmust.
På kvällen när dom gått så lagade vi en tryffelpasta som var magical
Och på tal om magical så måste jag bara lägga upp två till bilder på granen. Så jäkla mysigt här hemma nu!

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Men alltså vad ÄR det där för gran. Finaste jag sett. Så frodig hahah
Ebba
,
Vad har Oscar pluggat?