Min hudvårdsrutin - Step by step

Allmänt, Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Okej som många av er vet har jag för första gången i mitt liv blivit lite smått besatt av min hy och produkter för den. Jag har verkligen ingen problemhy förutom att jag lätt blir torr men jag tycker om att ta hand om den ändå, i förebyggande syfte liksom. Nu bor ju jag hemma hos pappa så har inte med mig alla produkter hit, jag brukar nämligen blanda lite mellan olika varianter och märken.. Dessa är i alla fall mina favoritprodukter just nu! :)

Ansiktsrengöring vid smink: 1. Först tar jag den orangea daily wash:en från Neutrogena i hela ansiktet tillsammans med vatten. Då använder jag mig vanligtvis av min Luna från Foreo - LÄNK men den har jag tyvärr glömt hemma i lägenheten och där är det dammkaos just nu så undviker att gå dit för att hämta den hehe.. Dessa två tillsammans rengör verkligen på djupet! Visibly clear daily wash från Neutrogena hittar ni HÄR

2. Sen brukar jag ta en svep i ansiktet (men inte runt ögonen) med micellar water, nu har jag den här från Garnier som funkar super. Ni hittar den HÄR

3. I och med att ögonen är så känsliga så har jag en specifik rengöring för ögonen och den är från Sephora och den här är verkligen en stor favorit. Den känns verkligen skonsam även fast den är riktigt grym och tar bort allt från mascara till eyeliner. Ni hittar den HÄR

Ansiktsrengöring utan smink: Då tvättar jag oftast ansiktet med enbart vatten och ett drag med micellar water. Jag vet att man ska kunna använda micellar water ensamt utan vatten eller annat men jag tycker om att skölja av ansiktet med vatten :) 

1. Efter jag tvättat mig så tar jag serum i ansiktet och det jag använder är från Caudalié och jag vet helt ärligt talat inte hur jag överlevde innan den här. Jag som har problem med torr hy märker verkligen STOR skillnad efter att jag börjat kombinera denna med min ansiktskräm (oavsett vilken kräm jag använt). Värd varje krona, ni hittar den HÄR 2. Sen har jag en ögonkräm från Eucerin som jag tar runt ögonen innan jag tar min vanliga ansiktskräm. Ni hittar den på närmsta apotek. Den här gillar jag verkligen att ta innan jag sminkar mig också, blir som en primer nästan. 3. Ett väldigt nytt tillskott i min lilla ansiktsprodukts-familj är den här krämen från Murad. Den verkar både mot rödhet och har 15 SPF! Goals. Och återfuktar väldigt bra. Jag har ingen dagkräm eller nattkräm utan kör alltid på samma. HÄR hittar ni den. Den HÄR ansiktskrämen har jag alltid i min gymväska Den HÄR ansiktskrämen använde jag innan den jag har nu, ÄLSKAR den.
Sen har ju jag gått och blivit ett fan av ansiktsmasker, känns ju så lyxigt och huden blir ju sååå len efter.

Jag har några från Sephora som ni kan hitta HÄR Sen har jag en mud mask från 10.0.6 som ni kan hitta HÄR. En produkt som jag ofta använder är den HÄR ansiktsmasken som också är en tvätt. Alltså en rengörande ansiktsmask men den glömde jag tyvärr hemma i lägenheten. Den är verkligen perfekt efter en dag med mycket smink!

Gillar

Kommentarer

Josse
,
Vilken variant av borste har du från foreo, jsg vill köpa men vet inte vilken jag ska välja... är den största bättre än dom små tror du?