Min onsdag i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej kompisar! Igår fotade jag min dag så tänkte visa er lite snabbt hur den såg ut. Tog en snabb liten selfie i morgonljuset efter att jag gjort mig i ordning. Vanligtvis så jobbar jag hemifrån på förmiddagarna men idag åkte jag iväg tillsammans med Gustav på morgonen vilket var mysigt och kul. Älskar att komma ut på mornarna nu när det är så ljust, ser nästan fram emot de sjukt tidiga mornarna som börjar nästa vecka i och med bootcampet.

Tröja - LÄNK // Kopp - LÄNK

Jag skulle in till stan för att fixa ögonbrynen hos Felicia. Efter en kort men trevlig visit där så promenerade jag vidare och satte mig på Löfbergs lila för att jobba. Tycker verkligen om det caféet, det är väldigt centralt men inte lika knökfullt som det kan vara på exempelvis Espresso House osv.

Jag köpte en islatte och en mozarella-smörgås. Mina matintag igår blev lite konstiga kände jag på eftermiddagen. Jag åt det här vid halv elva och sen lunch vid tre. Det var inte alls bra, blev fruktansvärt hungrig och trött. Tycker det är så svårt ibland, oftast är jag ALLTID sugen på mat men ibland går det liksom inte?? Fattar ej. Den här mackan är i alla fall guuuudooomligt god.

Efter någon timme på Löfbergs så gick jag och tränade. Körde ett pass där man jobbade igenom hela kroppen, både flås och styrka och det enda man behöver till är ett par hantlar, eller ja egentligen tre hantlar. Ett par och sen en lite tyngre. Tänkte att jag kan lägga upp det på min story inom en vecka eller något! Tycker det är lite svårt att hitta en bra balans på hur ofta jag ska tipsa om träning. Jag tycker ju seriöst att det är det absolut roligaste och bästa som finns efter mina relationer. Om jag skulle välja utifrån mig själv skulle jag nog tipsa om det varje dag men samtidigt fattar jag ju att alla som följer mig inte följer mig på grund av träning.. Hoppas det är en bra nivå så som det är nu i alla fall med varannan, var tredje dag typ.

Topp - LÄNK // Klänning - LÄNK Efter träningen gick jag runt lite i affärer och påminde mig själv om att jag verkligen gjort framsteg på shoppingfronten. Har faktiskt numera som en vana att fota saker jag ser i butik som jag gillar för att sen gå hem och fundera lite kring om jag verkligen borde köpa saken eller inte. Tyckte dessa två krämiga gobitar var himla fina! Klänningen ska jag i alla fall testa nästa gång jag ser den i butik.
Sen satte jag mig med mina nyfärgade bryn på ett café på Kungsholmen som jag hittade för några dagar sedan. Alltid lika nice att hitta nya, mysiga ställen där jag kan sitta och jobba lite. Det är lite dubbelt för mig för rent produceringsmässigt är det bättre för mig att vara hemma men personligt för mig som individ mår jag så mycket bättre av att röra mig omkring lite på dagarna och jobba på lite olika ställen. Får bli någon sorts blandning :) Åt i alla fall en väldigt god ärtsoppa till lunch, när jag var yngre så haaaatade jag det men nu tycker jag att det är väldigt gott. Speciellt med lite bröd till.

Efter att jag kände att jag jobbat klart så gick jag ner till Norr Mälarstrand för att vänta på Gustav i solen. Jag åt lite mellis och lyssnade på podd men kunde verkligen inte finna mig i någon podd-ro. Det är så sjukt hur man kan förändras rent stimuleringsmässigt, för några år sedan lyssnade jag på podd flera timmar om dagen och nu knappt någonting. Finns dock några fåååå få få undantag. Sen när vi kom hem tog jag bilden till höger på två små ekorrar som bor precis vid vårt hus. Sorry men tycker dom är sååå söta när dom jagar och busar med varandra haha :(

En foodbaby in the making och kvällens middag! Ibland så lagar vi maten tillsammans, ibland lagar Gustav och ibland lagar jag. Igår var det Gustav som tog på sig middags-uppgiften och det blev nuggets med klyftpotatis, brocolli, avokado och mango chutneysås. Jättegott! Sen på kvällen kollade vi på Robinson, vi ligger fortfarande rätt mycket efter men börjar närma oss att komma ikapp nu. Vad tycker ni om årets säsong jämför med förra? Har tyckt att denna varit lite sisådär men den växer verkligen för varje avsnitt nu mot slutet tycker jag. Jag diggar verkligen Linn, tycker hon verkar så skön haha.

Det var min onsdag hörni, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Sara larsson,
Älskar din blogg! Får en härlig behaglig men peppig känsla! Och JA älskar Robinson, tycker denna säsong har så härliga karaktärer!
www.nouw.com/saraalexandralarsson
My L
,
Alltså åh vad mysigt inlägg! 😃
Therese
,
Tycker inte att det gör något att du tipsar om träning eller såhär; jag kan inte träna just nu pga olika omständigheter vilket gör att det inte intresserar mig jättemycket. När du gör liksom specifika inlägg bara för träning underlättar då på något sätt för då kan jag bara scrolla förbi det 😊 Förstår att det är ett av dina stora intressen och tycker aldrig du har känts manisk eller osund på något sätt. stor kram <3