Min torsdagsmorgon

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Hej på er! Imorse stod klockan som vanligt på halv sju men den här gången blev det ingen mysfrukost hemma utan jag åkte direkt in mot stan och BeCore för att träna tillsammans med Barebells, Urbanista och Mathilda :) Jag skulle ju kört detta bootcamp förra veckan men var tyvärr sjuk, nu är jag som tur är back on track. Vi körde ett svinjobbigt Barre-pass, tycker det är en sååå rolig träningsform då den skiljer sig rätt mycket från vad jag vanligtvis gör när jag tränar. Hade riktigt mycket träningsvärk så jag stod verkligen och skakade flera gånger av trötthet haha.. Ser verkligen fram emot att köra avslappnande yoga ikväll, ska bli så skönt.

Efter vi var klara med passet möttes vi av denna underbara syn. FRUKOST!!! Och hallå hur mysigt med julbelysning i fönstret? Jag är ju lite emot julpynt i November med en julstjärna eller två skadar ju inte.

Vi fick supergod frukost från Pom & Flora samt lite bars och milkshake. Så jäkla nice. Om ni inte har testa den nya mint-baren måste ni göra det, den är sååå god.

Efter passet gick jag och Mathilda runt hörnet till Pom & Flora för att göra klart inför livepodden i Göteborg. Vi blev helt klara med vår Powerpoint och i princip klara med manuset vilket känns så skönt. Det känns så bra att vi redan nu avklarat det så det inte blir stressigt inför livepodden, det ska bara vara kul och kännas härligt. Om ni inte redan fixat biljetter till mässan så klicka HÄR och använd bjudkod "MATHILDAANDREA18" så får ni biljetterna gratis <3 Nu ska vi fortsätta jobba, puss och kram! PS: I eftermiddag kommer inlägget om min ekonomi, mitt sparande osv upp här i bloggen så kika in då!

Gillar

Kommentarer

Mathilda
,
En kommentar som inte alls har med inlägget att göra - men när man går in på din blogg avbryts det man lyssnar på, typ Spotify eller podd. Tänkte att det vore bra för dig att veta (om du inte redan vet!), det kanske går att fixa! 😊 kram