Mina favoritserier

Tips

Enda sen serier kom in i mitt liv så har jag lite givit upp mitt filmtittande. Jag känner liksom inte att en film kan nå samma klimax som en serie då man aldrig hinner lära känna en karaktär på samma sätt eller hinner grubbla själv osv. Vissa hatar serier och älskar filmer av just den anledningen men jag gillar det. Den första serien jag såg som inte gick på TV (alltså som inte visades på typ SVT eller Barnkanalen) var Prison Break och enda sen dess har jag verkligen ääälskat serier. Ni är förmodligen precis som jag hela tiden på jakt efter nya serier att kolla på så därför tänkte jag att jag kunde dela med mig av några av dom serier jag sett som jag tycker ni borde kolla in!

'

The Blacklist, Suits, Drop Dead Diva, Orphan Black, Orange Is The New Black, White Collar, The Carrie Diaries, Dexter, The Killing, Sons Of Anarchy, True Detective, Criminal Minds, Prison Break, Pretty Little Liars, Gossip Girl, Glee, Twin Peaks, Modern Family, Lost, The O.C, One Tree Hill, Bones, Desperate Housewives, Greys Anatomy, Blackish.

Just nu kollar jag på The Blacklist och White Collar. Blacklist är faktiskt en riktig favorit, älskar karaktären Raymond Reddington, tycker att skådespelaren gör ett riktigt bra jobb. Älskar hur dryg och överlägsen han är. White Collar handlar precis som Blacklist om en kriminell som jobbar tillsammans med polisen. Har sett hitills 7 avsnitt och kan än så länge inte ge mer än 5/10 i betyg. Men den är helt ok! The Blacklist ligger på en stark 8/10 nu när jag är på säsong 3.

´

Det finns säkert många som jag glömt som jag kollat på, gråtit till och skrattat till men här ovanför är i alla fall några. (Har redan givit Game Of Thrones, Vampire Diaries och 90201 en chans..)

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Alex
,
Vänner då??;p bästa serien som finns! Älskar även Ugly Betty. Sen gillar jag That 70s show, Greys Anatomy...
Alex
,
Oj såg att du hade skrivit med Greys. Men Vänner och Ugly betty tipsar jag verkligen om! Såna feelgoodserier båda två verkligen!
Lolli
,
The walking dead ?
Isabella
,
Jag tycker du borde se Revenge den är som en synonym till det du brukar kolla på men sååå mycket bättre
Sofia
,
Ett tips är The Fall!! Jamie Dornan spelar seriemördare och Gillian Andersson som löser fallen försöker ta reda på hur han tänker osv, såå spännande!
nouw.com/eliceohman
,
24 är en riktigt bra actionserie. Jag har sett riktigt många serier -nästan alla som du sett, men denna är klart den bästa jag sett. Rekommenderas varmt! Finns dessutom på Netflix 😊
Sara
,
HUUUUR kan du ha missat BREAKING BAD??!?!?!?!? bästaaaa!!!
Sara,
Ja den är så himla bra
Blogg
Sara,
Supernatural
Blogg
Nellie
,
yay du skrev mina favoriter! dom är orange is the new black och gossip girl 😃