Mina planer i höst!

Allmänt

Två bilder på mig påväg till skolan i vintras. Herregud det ser ju jättemysigt ut med vantar, halsduk och hela köret. Kan inte fatta att jag blivit en sån som uppskattar alla årstiderna haha..

Ja hörni. Hösten är inte här än men planerna för hösten börjar nu klarna. För er som inte kommer ihåg det så skrev jag ett inlägg för ett par veckor sedan om ett dilemma jag hade. Jag bad er om hjälp gällande om jag ska fortsätta läsa media och kommunikation (trots att jag varit besviken på utbildningen) eller om jag ska skita i plugget. Många av er gav mig samma råd som jag hade givit en kompis; varför ska du plugga någonting du redan nu känner att du inte trivs med samt inte känner att du kommer få ut någonting av? Så nu har jag bestämt mig för att INTE fortsätta plugga MKV. Det känns på ett sätt lite tråkigt då jag ändå trivdes med att plugga så som jag gjorde men som sagt, utbildningen i sig var jag inte nöjd med.

Hösten för mig kommer alltså "enbart" bestå av jobb med mina sociala medier vilket jag är astaggad på. Känner verkligen att jag vill leverera så mycket bättre och mer än vad jag gjorde under våren. Det har varit svårt för mig att inte vara besviken på mig själv men försöker påminna mig själv om att jag faktiskt pluggat samtidigt också vilket tog mer tid och kraft än vad jag trodde. Senare i höst tror jag att jag kommer söka någon distanskurs till nästa år, skulle nog passa mig perfekt. Börjar för första gången bli lite sugen på att resa längre, kanske flytta utomlands några månader och då skulle ju distanskurs passa perfekt. Inte utan Gustav dock så vi får se hur han känner haha :)

Hur ser era höstplaner ut? Ska ni jobba? Nytt jobb? Samma jobb? Plugga? Resa? Tycker det är intressant och inspirerande att höra vad andra har för sig så dela gärna med er :)

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Jag ska börja plugga på universitetet! Molekylärbiologi! Är sjukt taggad och ser fram emot det!
nouw.com/johannawestman
Joanna
,
Kan du inte skriva vad er Usa resa kosta på ett ungefär?? Tror många är nyfikna som vill göra liknande resa
Emma
,
Jobbar som sjuksköterska på akuten, tog examen för 1 år sedan och trivs så himla bra. Att gå hem varje dag från jobbet och känna att man gjort något gott för andra människor ger bara det i sig ett leende på läpparna. Variationen är också det bästa med yrket, man vet aldrig vad man väntar sig när man går till jobbet. I övrigt ska jag resa till Thailand i vinter och i januari eventuellt plugga vidare till ambulanssjuksköterska eller barnmorska.
Tilde
,
Går atm på gymnasiet och ska börja 2:an, men detta läsår ska jag på utbytes år i Kenya. Ska gå på svenska skolan i Nairobi!
Nathali
,
Jag ska plugga klart min sista termin på lärarutbildningen, vilket känns lite nervöst att sen i januari kan jag titulera mig som LÄRARE! Känns strongt av mig att ha klarat en universitetsutbildning redan och snart även om det kommer innebära mycket jobb för mig under hösten!
Anna
,
Jag ska börja på min drömutbildning i höst, läkarpgrammet utomlands. Ser verkligen fram emot det.
Karin
,
Hej Andrea! Jag har en fråga om förhållanden och kärlek. Hur tänkte du då du gick in i en relation med Gustav i och med att du precis hade gått ur en annan? Det är nämligen så att jag har blivit absolut blixtförälskad i en kille och jag tror han känner samma. Han gjorde slut med sitt ex för ca 2 veckor sen. Skulle vara intressant att höra dina tankar om detta då du har varit i samma situation som han är i nu. Kram<33
Freja
,
Jag tog studenten nu i juni och i september flyttar jag till Milano i 5 månader för att gå en italienskakurs! Lära mig italienska är något jag velat göra ett bra tag nu så det känns jättekul att det äntligen blir av!
Julia
,
Vart är din kappa ifrån? sååååå snygg <3
Sofie,
Åh låter som en toppenplan tycker jag! 😊 Jag ska fortsätta plugga på GIH - tränarprogrammet. Och är SÅÅÅÅ taggad på att andra året skall börja! KRAM http://www.sofietenglin.se/
www.sofietenglin.se/