Mina spotifyspellistor

Allmänt, Tips

Okej jag kan ju börja detta inlägg med att säga; ja det är ganska underligt att lägga till en bild på sig själv tillhörande varje spellista hahhaha.. Men jag satt och funderade på vad jag skulle ha för bilder till detta inlägg och hade rätt svårt att komma fram till det. Så tänkte jag att jag skulle ha en bild från tiden då spellistan skapades och då blev det liksom Me Myself & I :) Får i alla fall ofta frågor om mina spellistor på Spotify och här har ni dom!

Bästa Jan-April - LÄNK Om jag ska välja en verision av mina "bästa-listor" så är denna absolut bäst. Lyssnade på så JÄVLA bra musik för exakt ett år sedan, wow alltså. Jag gör nämligen så att jag flyttar över låtarna efter ungefär fyra månader till en egen lista och den som heter "Bästa Andrea Hedenstedt" är det enbart nya i. I den här listan är det mycket Mwuana, Post Malone, The Weeknd, Daniel Caesar, Hov1, Fricky, Jireel, Jcole osv.
Bästa April - September - LÄNK Här är alltså jag i New York som får representera tiden för denna listan. Många av dom här låtarna ger mig verkligen extrema flashbacks från USA samt sverigesemestern med Gustav. Det är det som är så fint med musik, att man liksom kastas tillbaka i minnet. Myyyycket Drake & Khalid i denna lista i och med att han släppte nytt. Även The Weeknds låtar han släppte då och mycket annat härligt.

Bästa September - December - LÄNK Årets sista variant av Bästa hittar ni här och då lyssnade jag mycket på 6lack, H.E.R, Masego, Khalid, Troye Sivan osv.

Bästa - Andrea Hedenstedt - LÄNK Här är länken till listan som uppdateras just nu.

Chillaxa - LÄNK Chillaxa är en lista som man kan gissa, en lugn lista. Lugna, mysiga låtar som passar perfekt när man bara vill chillaxa :)

BOOSTCAMP - LÄNK Jag har även en träningslista jag valt att döpa till BOOSTCAMP i och med att jag spelade den på vårt bootcamp. Den är väldigt blandad, allt från hip hop till house, DMX till David Guetta liksom.
Det finaste vi har - LÄNK Den här spellistan startade jag här om dagen, där lägger jag in sånna låtar jag liksom inte KAN tröttna på, därav tyckte jag bilden passade in bra <3

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
okej OMG vilken snygg jacka på första bilderna!!!!!!!!!!! vart är den ifrån? Behöver i mitt liv!
Andrea Hedenstedt
Andrea Hedenstedt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229