Minispray

New in, Skönhet

Alltså hur smart är det inte att torrshampo finns i miniverision?? Hur ofta känner man inte under dagen att ens hår bara blir äckligare och äckligare och önskar att man orkat ta med torrshampo till skolan eller jobbet. Jag har liksom till och med gått in på exempelvis H&M eller Kicks och köpt nytt torrshampo i panik även fast jag har hemma. Hittade den här lilla minin och tänker att den ska få följa med mig i väskan de dagar då håret inte är nytvättat för jag får verkligen panik när mitt hår börjar bli fettigt.. Ett tips för er som vill ha en liten räddare i nöden! <3

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Så smart! Måste åka till stan och köpa ett! ? Och älska den doften. Har ett liten idé till podden. Ni skulle kunna göra en vad Mathilda och Andrea tycker om "populära tjej och killtrender", ni skulle även kunna prata om typ vår trender och vad ni kommer ha på er i vår och sommar. Kom på det när jag satt och lysnade på gamla poddar , ex hitta din stil! P.s superbra podd o blogg. Puss❤️???
Ellen
,
Så smart med liten torrshampo. Ska åka o köpa nu!!! Jag sitter och lyssnar på gamla poddar me dig o Mathilda. Tex "hitta din stil! " kom på då att du o Mathilda kunde göra en "vad mathilda och Andrea tycker om populära tjej och kill trender" och pratar om vad ni kommer ha på er i vår o sommar. P.s älskar podden o bloggen! Love u❤️???