Mitt 2018 - I musik

Allmänt, Tips

Jag vet inte hur ni känner men jag tycker att det är superkul att se folks spotify-sammanfattningar. Det är kul att se hur olika eller lika man är rent musikmässigt. Jag lyssnar mycket på musik och jag förstod att jag skulle ha lyssnat ännu mer i år än vad jag gjorde förra året. Min lilla analys säger att det har att göra med att jag rest mycket men också för att jag har känt väldigt mycket. Tidigare år har jag lyssnat på poddar men jag har helt ärligt talat inte kunnat. Mina tankar och känslor har gjort det omöjligt för mig att fokusera på prat, musiken har fått vara min drog. Här nedanför hittar ni i alla fall lite printscreens från mitt musikår, 2018 <3

Den första låten jag spelade var alltså True Colors med The Weeknd. Detta gör mig nästan rörd. Det här året har The Weeknd spelat en så enormt stor roll i mina spellistor och berört mig så mycket med sin musik. True Colors är en fantastisk låt som jag lyssnat på huuur många gånger som helst under 2018.
Det här tyckte jag var lite kul haha. Tydligen har jag lyssnat på artister med stjärntäcknet Vattumanen mest.
Och inte helt otippat så var min mest spelade artist just The Weeknd. 84 timmar lyssnade jag på honom. Gosh
Och sammanlagt lyssnade jag 83 484 minuter på musik. Det är alltså 1391,4 timmar vilket är nästan 60 dygn.
Och såhär såg topplistan ut. The Weeknd, Drake, Post Malone, Khalid och Mwuana är de artister jag lyssnat allra mest på. Jag trodde faktiskt att Frank Ocean skulle knipa Mwuanas plats men tydligen inte. Wasted Times är typ den bästa låten jag vet, samma med Chanel. Är lite förvånad över att Location är med på listan! Nedanför hittar ni andra låtar jag förknippar med detta fantastiska år.

Gillar

Kommentarer