Mitt event igår!

Allmänt

Alla foton är tagna av Emma Grann / Studio Emma Svensson

Igår hade jag en riktigt efterlängtad kväll! För ett par månader sedan fick jag förfrågan om att hålla i ett event tillsammans med Jean Paul Gaultier för deras nylanserade parfym Scandal By Night - en nyare variant av orginalet Scandal. De har samma grundton; honung men den här nya är lite tyngre vilket jag verkligen gillar. Detta är definitivt min nya kvälls/fest/finparfym!
Jag hade bjudit in till middag på restaurang Bardot och det var sååå fint dukat och piffat. Har aldrig varit på Bardot förut så hade ingen aning om vad jag väntade mig men det var sååå fint och mysigt. Riktigt nice!
Fredrika kom! <3
Jag tycker uppenbarligen att Emilia och Alexandra är väldigt underhållande hahah <3
Jag höll ett litet välkomsttal och berättade lite om parfymen! Jag hade på mig byxor HÄRIFRÅN och toppen är gammal och säljs tyvärr inte längre.
Till vänster hittar ni orginalet Scandal - LÄNK // Och till höger hittar ni den nya Scandal By Night - LÄNK<
Här ser ni Bianca, Tove och jag som jämför de olika parfymerna! :) Min jacka har jag fått en del frågor om och den är från Levis nya kollektion för Mickey Mouse, finns på deras hemsida :)
Hade en så jäkla trevlig kväll!!!! Så underbart att så ofta påminnas om vilka härliga tjejer det finns. Underbara människor var dom allihop som var där igår <3
Hur snygga efterätter?? Tills jag förstörde tårtan genom att ta första biten haha..
Inte nog med tårta så blev det också espresso martinis och hot shots. Got to love them hot shots alltså..
Här ser ni mig och sällskapet vid mitt bord. Vi satt vid sammanlagt fyra runda bord. Runda bord är verkligen SÅ trevliga. Något som också var väldigt trevligt/kul var att alla verkade älska doften, så nu lär vi alla dofta likadant haha. Tack alla som kom och Jean Paul Gaultier för en superkväll! <3

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Hej! Såg för ett tag sen att du skrev att du & G hade börjar se bonusfamiljen! Har ni hittat någonstans än där ni kan se säsong 2? Letar också som en idiot haha! Kram
Maja,
Hej Andrea! Jag vill bara säga att jag tycker att din blogg är superbra och har följt den i flera år. Jag har ett önskemål om fler inlägg med olika träningspass man själv kan göra på gymmet. Det skulle vara så nice med träningsprogram man kunde följa under några veckor eller liknande! Har provat det högintensiva passet du la ut och jag gillar det verkligen????
nouw.com/majaol
Vilma
,
Vilket mysigt event! Vilken eventbyrå arrangerade ditt event? <3