Mjukiskjolar

Allmänt, New in, Tips

Igår så la jag upp dessa godingar på Snapchat och det var verkligen suuupermånga som frågade om dom. Fick över 300 printscreens på två kjolar liksom haha. Jag skrev att de var från Bikbok men i och med att många inte hittade dom på hemsidan så tänkte jag att jag kan berätta att jag köpte mina på Bikbok i Gallerian här i Stockholm. De tillhör deras kollektion Balance och om ni vill veta vilka butiker som säljer den här kollektionen kan ni klicka HÄR. De kostade 199 kronor och jag kommer ha dom tillsammans med en grå, svart eller vit tshirt och ett par fräscha sneakers. Superenkel, sportig och snygg outfit till sommaren!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Emma Parmlöv,
Super enkla men himla snygga! Kommer bli hur snyggt som helst med sneakers till 😊 Ha en fin dag!
emmaparmlov.vione.se
Tilda
,
Jag såg din story på Snapchat när du visade dina skor. Skulle du kunna göra ett inlägg på bloggen eller en video på youtube om dina skor. Dina favoriter, och kanske visa några skor i lite olika kategorier, klackskor, sneakers, kängor osv. Puss!
Hedda Rönnlund,
Så grymt snygga!! Förresten när kommer inlägget upp om den där veckans blogg tävlingen du hade, eller har jag helt missat det?:o
nouw.com/heddaronnlund
Anna
,
Hej! Vad heter låten som spelas i början och mot i slutet i sin Style Swapvideo? 😊 Verkar så härlig men omöjlig att hitta... Shazam gav någon Mozartlåt som förslag 😟 Kram!
Andrea
,
Kan du länka vart man kan köpa kjolarna online? Bor inte nära någon av städerna där de säljs i butik... VILL HA!
Bex
,
Men varför går dom ej att beställa?? Eller är det något jag inte fattar haha... Help pls
Andrea Hedenstedt,
De finns ju inte online, det som var grejen! 😊
www.andreahedenstedt.se
Linda
,
Vad har du för storlek i dessa? 😊 kram
Fanny
,
Kan du lägga upp bild när du har dem på? kram