MOLLY RUSTAS FOR BUBBELROOM

Allmänt, Tips

Igår kväll var det lanseringsfest för gymma Mollys kollektion för Bubbleroom. Är så glad för hennes skull, och wow vilka godbitar hon har skapat alltså. Mina favoriter är Vigorous Dress, Noble Dress och Refined Dress! Så gissa om jag blev glad när jag fick med mig dom tre hem? Vi började i alla fall på Lydmar Hotell där vi blev bjudna på dricka och snacks. Det var verkligen superfint fixat! Sen var det så härligt att hänga med Lollo B och MoaMat också, mina härliga tjejer <3 Är så glad över att Lovisa flyttat till Stockholm och över att Moa flyttar hit i September. När vi hade hängt på Lydmar i någon ett par timmar åkte vi till Kasai för att äta 12-rätters. Har aldrig varit där men har länge velat besöka restaurangen och mitt första intryck var: wow!! Så god mat och cool stämning. Hade en riktigt trevlig kväll, vill göra om allt igen!

Gillar

Kommentarer

Linn,
Åh vad kul,ser ut att lansera riktigt fina plagg!
nouw.com/sarahlinnsliv/
Johanna
,
Hej Andrea! Vilken storlek har du på dina tavlor från desenio som du har bakom soffan? Ska beställa 3 st själv och ha bakom min soffa men är jätte osäker på om jag ska ta 40×50 eller 50×70. Tycker storleken på dina tavlor såg perfekt ut så skulle vara jätte gulligt om du ville svara på de ? Kram!
Johanna,
Vilken kamera använder du?! ? Och hur gör du för att få sånt klart, fint ljus i dina bilder? Någon speciell app eller så? Tacksam för tips!
johannathroback.myshowroom.se
Lovisa,