Monday Snapshots

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I måndags tog jag lite bilder med mobilen som jag tänkte dela med mig av. Här ser ni två bilder jag tog på mig själv innan jag sprang till bussen. Älskar verkligen den här tröjan, den är tyvärr slutsåld men köpt på Ginatricot. Håret är fönat med min varmluftsborste som ni hittar HÄR.

Klänning - LÄNK // Sminkväska - LÄNK Jag åt lunch med Anna och Elsa (mer om det i ett annat inlägg) och efter det skulle jag köpa strumpor. Jag köpte faktiskt inget annat än strumpor men såg en hel del fina saker. Tyckte den mörkblå klänningen var sååå fin. Riktigt stilig :) Necessären var också väldigt fin, smart med flera fack ju.

Jacka - LÄNK Hittade en fantastiskt fin jacka som jag verkligen vill ha men den kanske egentligen är lite för lik en jacka jag redan har. Men HUR fin? Och så mysig :( men så...lik.. en jag har.

Beige topp - LÄNK På tal om jackor så är jag såå nöjd med köpet jag gjorde förra vintern, den beiga jackan jag bär på bilden till höger. Den är från Urban Outfitters. Gillar verkligen att den är så puffig, den är faktiskt riktigt varm :) Sen ville jag köpa den beiga yogatoppen till vänster, verkligen en underbar färg men den var såklart slut i min storlek.

Yogatopp - LÄNK // Tights - LÄNK Okej det här inlägget handlade verkligen bara om materiella saker jag vill köpa men så kan det BLI :) Har ju spanat på detta setet online men har velat testa det då jag ofta ligger mellan S och M i storlek. Byxorna jag testade på bilden ser ut att sitta bra men det gjorde dom inte riktigt och den storleken jag ville ha var slut i butik. Så jag köpte hem toppen och beställde byxorna från deras hemsida istället. Men är glad att jag gick och testade och inte bara chansade.

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt
,
Andrea Hedenstedt
,
Camilla
,
Vad köpte du i för storlek i respektive plagg? Så snyggt sett! 😊
Wilma
,
Länken till yogasetet funkar inte, vart är dem ifrån? 😊
Andrea Hedenstedt
,
Small i nederdel och medium i överdels kram
Nellie
,
Så fint yogaset!!? tightsen är inte något genomskinliga eller? Har tyvärr inte den butiken i närheten men sugen på att beställa
Josefin
,
Men wow, såå vacker du är!
An
,
Vilken storlek har du på jackan ?
Maria
,
Kul med lite kläder och shoppingtips tycker jag 😃
Therese
,
Älskar såna här inlägg! En sak jag tänkte på häromdagen bara helt random, har Gustav funderat nånting på att "växa" sina konton typ instagram? Vet inte hur jag ska formulera mig haha... Men ni båda verkar ha en så himla sund inställning till det mesta i livet. Uppskattade verkligen ert poddavsnitt tillsammans och blev genuint glad över att det finns killar som är vettiga (helt sjukt att man ska bli det haha hur låga förväntningar har man i livet). Skämtåsido, kom bara att tänka p�� att det skulle behövas fler killar med plattformer som kan sprida bra budskap. Kanske inte alls passar honom eller är vad han vill, vad vet jag 😊 Tycker hur som helst att din blogg är så mysig, det är sån skön vibe här inne, ingen press/hets med nånting. Känns som att ni skulle kunna utveckla något sånt tillsammans du och Gustav. Okej nu babblar jag haha. Men hoppas jag made sense 😊 Kram!