MY FIRST TATTOO

Allmänt

Som ni vet så har jag pratat om att tatuera mig ett bra tag, egentligen enda sedan jag var 16-17 år. Förra året stod det med på min bucket list men då blev det inte av. Men nu kan jag berätta för er att jag har en sak på bucketlisten avklarad för igår gjorde jag det! Alice hade haft tatueringar in mind som dom velat göra ett tag så vi bestämde oss för att göra det tillsammans här på Teneriffa! Vi hade tid igår vilket passade väldigt bra i och med att det var molnigt hela eftermiddagen när vi ändå inte skulle vara i solen.

Alice fick börja att sitta i stolen som hade två tatueringar. Hon gjorde en i nacken (ni kan se den på hennes insta) och en på armen. Sen var det min tur att göra på armen! Tyvärr har jag inte så många bilder, jag var rätt nervös så glömde bort att be Alice att fota mig. Men ni fick ju följa storyn på snapchat haha..

Haha jag gjorde verkligen världens absolut minsta tatuering me jag gillar den. Alice och jag gjorde faktiskt varsin, likadan! Ja hörni, då kan man säga att man tatuerat sig :)

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Så fin Andrea!!
Malla
,
Åh, alla tatueringar ni gjorde va verkligen jättefina!!!
Sara,
Beatrice
,
Åååh den var verkligen jättefin Andrea! 😃
Jessica
,
Åh vilken fin tatuering!! Blir verkligen sugen på att göra en liknande. Tyckte du att det gjorde ont? Jag själv är ganska rädd för smärtan, var du det?
Mathilda Siverling
,
Omg så fin tatuering! tänkte direkt när jag såg den: "Värdens bästa tatuering någonsin!!!" <33.