MYS-FREDAG & NYA PLANER

Allmänt

Men snälla min besatthet av den här individen kommer ALDRIG ta slut. Vad bra det kommer gå för mig att inte fota sönder mitt framtida barn känner jag nu :) Integritet är diffust efter att ha spenderat halva sitt liv på internet. Aja, Bella bryr sig nog inte, hoppas jag.. Idag är hemma hos Vilma och jobbar. Gustav började känna sig lite hängig här om dagen och vi har därför separerat, tillfälligt. Han får bo hemma i vår lägenhet, jag bor kvar hos mamma och han kan såklart inte följa med på vår hotellhelg :( Känns verkligen så himla trist men vi får såklart skjuta på det i och med DESSA TIDER (är så trött på att säga så).

Hotellet gick inte att av eller omboka så jag tar med mig Vilma istället vilket ska bli jättemysigt. Vi ska väl egentligen ta över mina och Gustavs planer som innefattade: träna, basta, mysa, beställa hämtmat, chilla, strosa på stan.

Idag har jag varit och lämnat mat utanför lägenhetsdörren till Gustav, spelat in ett samarbete och bara jobbat lite framför datorn helt enkelt. Om någon timme lär väl jag och Vilma röra oss in mot stan för att checka in på hotellet. Mer om det i en vlogg! Kraaam

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Men gud så söt😍

nouw.com/emelivet
poppy
poppy,

Åh, tråkigt att han kände sig dålig! Men ni får säkert en härlig övernattning ändå 😊 Trevlig helg!

nouw.com/poppy
Hilma
Hilma,

Guuuud vilken sötnos! <3 Hoppas att du får en riktigt bra helg!

nouw.com/hilma
agnesmathilda
agnesmathilda,

Fint att se att ni tar den här pandemin på sådant allvar. Borde såklart vara en självklarhet, men det är ju dessvärre inte det för alla. Tror därför det är viktigt och bra att dela med sig när man är en av de som tar sitt yttersta ansvar, så hakar väl förhoppningsvis fler på samma spår!

nouw.com/agnesmathilda
evelinaglad
evelinaglad,

Oj vad tråkigt! Hoppas han mår bättre snart 💕

nouw.com/evelinaglad
oliviamalm
oliviamalm ,

Tråkigt att han mår dåligt men ändå lite skönt att få egen tid. Hoppas att allt löser sig och att ni mår bra

nouw.com/oliviamalm