Mysig middag på Hvar

Allmänt, Resor

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN RIVER ISLAND // ZALANDO // NA-KD

Ändå lite galet att hon kan vara så snygg tre minuter efter att hon ramlat pladask på kullerstenen stackarn. Som vanligt var jag mer dramatisk än henne. Det såg ganska illa ut så jag skrattade inte alls när det väl hände, blev på riktigt rädd att hon skadat sig. Men det gick bra som tur var. Man kan säga att vi fick oss ett ordentligt skratt sen när vi satte oss ner till bords hahah..

Igår var ju vår enda kväll på Hvar så vi ville verkligen hitta något riktigt nice ställe att äta på. Det var dock enklare sagt än gjort.. Mathilda är ju vegetarian och tyvärr hittade vi inte så många vego-vänliga alternativ som inte innebar att Mathilda skulle äta ketchup och pommes till middag haha.. Men sen hittade vi en restaurang som hörde till ett hotell nära hamnen som hade en pasta med svamp :) Tyvärr var inte maten så god så kan inte rekommendera detta ställe till er. Dom hade dock god, Kroatisk Prosecco!

Mathilda drack en "Hugo" som var svingod. Vi var på Park Hotel, men som sagt inte så god mat.

Linne - HÄR // Byxor - HÄR // Skor - HÄR Såhär gick jag klädd. Äääälskar verkligen mina nya byxor, så himla fina. Tror jag kommer få stor användning för dom!

Det var verkligen sååå fint runt hamnen när solen började gå ner <3

En syyykt fin chey <3

Vårt hotell, Adriana Hotel & Spa som jag verkligen kan rekommendera!

Känns så tråkigt att åka härifrån nu men känner på mig att detta inte var sista gången jag besökte Hvar!

Gillar

Kommentarer

Chanapha,
Wow! Vilka fina bilder <3
chanapha.se
Jessica
,
Hej Andrea! Jag ville fråga dig efter tips på resor med pojkvännen. Vi vill åka i slutet av augusti/början av september i en vecka innan vi skall tillbaka till skolan. Jag har beslutsångest eftersom lite alla länder lockar mig. Grekland har jag drömt om så länge jag minns men det känns som att om jag en gång åker till Grekland borde jag se alla öar och då räcker inte en veckas semester till det (plus att jag studerar vilket betyder att jag inte har allt för mycket tid eller pengar att lägga på resande just nu). Jag har kollat igenom dina inlägg i kategorin "Resor" och där lockar kanske Menorca mest men jag vet ingenting om stället. Samtidigt skulle Italien också locka... Oh, jag kan helt klart inte bestämm mig - hjäääälp! Haha. 😊 Tack redan i förväg för ditt svar! 😊
Siri,
Härliga bilder!!
nouw.com/sirieinarsson
Hanna,
Hur härligt ser inte det ut !
nouw.com/shansi
Angelica
,
Vilken storlek har du på byxorna? ??
Veronica Pettersson,
Lovisa Högkvist
,
Hej! Du tar så fina bilder och redigerar dom jättefint också! Skulle inte du kunna göra en video på hur du redigerar bilder på mobilen? Tex. vilka appar, filter osv du använder. Kram kram!<333
Matilda Danielsson,
Verkar vara ett supertrevligt ställe verkligen! Skulle vilja åka till Kroatien! 😊
nouw.com/matildadanielssons
Alex
,
Hej fining! Lanken till Zalando funk ar inte,men jag har kollat igenom och tror att. det. Ar dem fran Dune of London? Ar de bekvama? Bra kvalitet? Tack!