Nars Concealer

New in, Skönhet, Tips

Tror faktiskt att jag helt glömt bort att visa er min nya sminkfavorit? Eller? Aja, om jag gjort det så visar jag den nu i alla fall. Jag har ju haft concealers tidigare men de har tagit slut och då letade jag efter en ny och jag har sett på Kylie Jenners app att hon använder den här och varit mycket nöjd med den så då tänkte jag, varför inte testa den då? Och alltså wow, jag är helt frälst haha. Det jag älskar med den är just att den är så krämig som den även beskrivs som på baksidan. Jag har den i färgen Custard och den passar mig perfekt, den är superenkel att blanda ut med min foundation och håller bra under dagen. Tror den kostar cirka 250 kronor och jag köpte min på Sephora!

Gillar

Kommentarer

Lisa,
Jag måste bara säga att jag tycker din blogg har utvecklats såå mycket till det positiva! Du verkar också gladare son person har jag fått känslan av, och det lyser igenom i bloggen. Jag älskar din "nya" blogg och har följt dig i ca fyra år snart (wow, trodde inte det var så länge haha!) Tycker dessutom att det är sååå kul att du har börjat med youtube och att du är såå duktig på det, verkligen! Förstår verkligen inte hur man inte kan gilla dina videos?! What?! De är grymma ju! Fortsätt göra din grej, du är grym. Kram!
Www.lisareinholdsson.devote.se
Agnes
,
Hur tänker du kring djurtestat smink? Vet inte om just Nars testar på djur, men det ägs av ett märke som sen testar på djur så pengarna går ändå till djurplågeri. Får sklart köpa djurtestat smink om du vill men undrar bara eftersom du gjort ett inlägg om detta tidigare 😊 <3
Agnes
,
Förstår helt hur du menar och tänker ungefär likadant 😊 tack för svar och älskar din blogg, gör mina dagar!
Hilda
,
ett tips om du gillar den här kommer du älska urban decays skin naked concealer den är sjuk!! desutom är den cruelty free 😊 har tipsat den till alla ja känner and every one loves it, testa den!
Jenny
,
Bloggen din gjør meg så glad, du skriver alltid så gode innlegg! Klem fra en norsk leser <3