Nelly Midsummer

Allmänt

Alla bilderna har jag tagit från Molly!

Igår vid 17.00 åkte jag och Mathilda till Nybrokajen för att hoppa på Nellys festbåt som skulle gå mot okänd destination. Vi alla undrade verkligen vart vi kunde vara påväg någonstans, det är alltid så spännande med överraskningar. Det är bra för mitt kontrollbehov att bara go with the flow haha :)
Efter en timmes båttur ungefär så hoppade vi av vid Drottningholms slott för att sen slussas in i bussar som skulle ta oss vidare. Vi åkte ut mot Färingsö och till slut kom vi fram till Svartsjö slott. Wow vad fint det var där alltså. perfekt ställe att ha konferens, fest, bröllop osv på. Det var fint dukat i långbord under tält vilket var skönt då det ibland kom lite regndroppar.

Trots mörka moln lyckades solen kika fram då och då. Så skönt att det inte var för kallt, det var ju inte varmt men inte så att jag frös liksom. Det var verkligen en sjukt härlig stämning. DJ'n som spelade var typ min soulmate, jag har ALDRIG varit med om att någon spelat låt på låt som jag till 100% ÄLSKAR. Alltså VARJE låt, det var helt sjukt.

Hur mysigt var det inte i det gigantiska tältet? Det fanns i riktigt midsommaranda snaps och det sjöngs snapsvisor.

Ser smått obehaglig ut + att det är vatten hahah. Man ba coolt :)

Alltså hur FINT!? Magiskt är ordet för kvällen. Hade verkligen sååå kul vilket ni som kollat min story säkert redan märkt hehe.

Alla bilderna har jag tagit från Molly!

Gillar

Kommentarer

Emely
,
Hahah kan inte annat än hålla med din story är bäst! ?????
Siri,
Åh ser härligt ut!
nouw.com/sirieinarsson
Ebba Andersson
,
Hej!! Kommer med en väldigt random fråga haha, men jag har sett att du har där den ananasbikinin ifrån meloonpro, vad har du för storlek i den??? Har velat fram och tillbaka med storlek i evigheter men du och jag har ungefär likadan kropp så? Kramisar!!!!
ragna,
Härliga bilder!
nouw.com/ragnas
Sofia
,
https://youtu.be/tLIJZ8Q72QM <- Andrea har du sett denna?? Hahah
Rebecka
,
Såg på snapchat att du skulle till västkusten, såå kul! Tänkte komma med ett par tips på ställen 😊 Hållö, vid smögen.. Sååå himla vackert, korallvatten verkligen!! googla bilder! Marstrand, mysigaste och ett måste. Många fina restauranger och caféer. Även små butiker! Fjällbacka, lunch/middag på Bryggan Bar & Bistro eller Restaurang Matilda, jaaaaa tackkkk!!! Så god mat, och precis vid havet båda två! Grebbestad, världens godaste langos hittar du här, i langosboden som det heter! Terrassen är också ett hett tips för mat, det blir även en nattklubb på kvällen. Rekommenderas!!! Det var mina pärlor här på västkusten, hoppas ni får en trevlig resa!
--,
Hej Andrea! Jag är en tjej på snart 17 år och har lagt ut en bikinibild på instagram. Så fort min pappa såg den så skrek han åt mig att RADERA den. Jag blev förvånad, han påstår att han är "feminist" och respekterar kvinnans rättigheter men det visar han verkligen inte i praktiken. Jag frågade honom varför, och han sa "säger jag nej så är det nej, det är fult", jag ifrågasatte det också och han svarade "det är på grund av moral, det är fel att lägga ut bikini då det är dina privata delar". Jag ifrågasatte det också och sa att han hade en skev syn och att min kropp är min kropp, jag är stolt över den och borde få lägga ut vad jag vill utan att dömas eller klassas som en "hoe". Jag sa också att om jag bli dömd så har det inte med mig och göra för jag är självsäker i min egen kropp och har rätten att bestämma över den. Men ändå, trots allt detta och att jag dessutom tillade att detta instagraminlägget är inom lagramarna så hotar han med att ställa in en resa jag ska göra som jag verkligen ser fram emot. Jag är så ledsen och det hade varit så hjälpfullt ifall du gjorde ett inlägg där du förklarar för honom, från HELA början helst, varför vi kvinnor ska få lägga ut bilder på våra kroppar utan att det ska vara något fel. Jag vill verkligen gå på resan och du är mitt ända hopp, han lyssnar inte på mig. Jag vill verkligen ha kvar bilden, för den var ju fin och jag är stolt över att jag har modet att lägga ut bilder på min kropp. Hade varit jättesnällt verkligen! För oss kvinnors skull, för ingen tjej ska behöva bli utsatt för något sånt här!!
--
Matilda Danielsson,
Älskar midsommar när man göra sådana här mysiga grejer. Så drömmigt! <3
nouw.com/matildadanielssons
CAROLINA,
Älskade din story som ovan här haha! Så galet roligt att titta på, men undrade också vart dina uuuuurfina brallor kom ifrån? Så Så fina <3
www.nouw.com/carolinalingh
Linnea
,
Hej Andrea! Skulle du vilja göra en till "hitta en reskompis"? Vore skitkul!!