New baby

Allmänt, New in

Säg hej till min nya älskling!!! Lite galet ändå att man kan få halvt riktiga känslor för något materiellt.. Hehe. Ni som följer mig på Instagram har ju sett att jag gav den här till mig själv i julklapp. Jag har kollat på den här väskan länge, men inte känt att jag vill prioritera mina pengar på något så onödigt (som det ändå är) som en väska. När man köper lägenhet eller sparar till en lägenhet behövs ju en del pengar och att lägga större summor på annat oavsett vad det är känns inte så relevant då. Men nu slog jag i alla fall till när det var black friday på Nathalie Schuterman här i Stockholm på Birger Jarlsgatan, dom hade 20% rabatt på i princip allt i hela butiken. Billigare än så kommer jag liksom inte hitta väskan, så jag köpte den och la undan den hemma. På julafton tog jag fram den till mig själv som en julklapp. Som en klapp på axeln, jag förtjänar det här efter det här året. Rent arbetsmässigt har det gått så mycket bättre än vad jag vågat hoppas på, klart jag ska unna mig någonting då. Yey me!

Väskan heter Antigona från Givenchy, jag har storlek medium! Jag velade mellan small och medium men medium kändes som ett självklart val då jag förstod att jag inte kommer få plats med min dator i storleken mindre. Datorn följer ju med mig vart jag än går så ja.. Är supernöjd över den, den är så fin och det känns verkligen som att den passar mig och mina kläder! :)

Gillar

Kommentarer

Janina,
Så snygg väska, verkligen! Klart att du ska fira din framgång med att köpa dig något du verkligen vill ha! Det inspirerar oss andra att jobba hårt för att själva en dag kunna göra ett liknande köp 😊
www.dietiststudent.com
Ebba,
Den är du verkligen värd Andrea!
www.devote.se/ebbav
Matilda,
Åhh grattis till väskköpet Andrea!! Den modellen är verkligen hur fin som helst! <3
nouw.com/matildardn
Saga
,
Jätte fin! Så himla kul när det går så bra för dig! Du sticker verkligen ut och vågar vara dig själv även om du blir ständigt bevakad och iakttagen i din bransch! Så otroligt härlig och äkta person!
Andrea Hedenstedt,
Då behöver du ju aldrig köpa en! 😊
www.andreahedenstedt.se
Linn
,
Hej Andrea! hur går det med letandet efter din nya stil? har själv varit där när man inte riktigt vet vilka kläder som återspeglar enns personlighet bäst 😊 älskar din blogg och din podd ihop med Mathilda kram på er båda <3
Tarn,
Själv har jag en likadan i storlek small, älskar den <3
nouw.com/tarn
Sofa
,
Hahah huuuur kunde du hålla dig från att använda den så länge???? Skulle aldrig klara av när man väl köpt den ?