New in - Beauty

Allmänt, New in, Skönhet

Något jag älskar är när bloggare visar upp sina inköp, oviktiga som viktiga, små som stora. Jag satt och slösurfade här om dagen och det slutade med att jag beställde hem fyra saker, dom ni ser här ovanför. Tänkte berätta lite om dom!

1. Fudge Clean Blonde Silver Shampoo - LÄNK. Köpte detta silvershampo efter att ha läst så mycket bra om det. Alltså WOW. Aldrig använt ett så bra silvershampo tror jag. Och då menar jag bra med att den verkligen tar bort gula toner. Sen kände jag dock att håret blev lite torrt efter användningen, så den här kommer jag nog inte använda särskilt ofta, utan endast när jag verkligen vill kalla ner håret. Men kan varmt rekommendera den om ni är ute efter något som gör ert hår riktigt kallt!

2. Cocoa Brown 1 Hour Tan - LÄNK. Nu är jag fortfarande brun och behöver ingen brun utan sol; än. Men om någon vecka lär jag säkert vilja ha det så jag beställde denna då jag tycker den är sjukt prisvärd och för att jag gillar att den verkar så snabbt. Tycker om att just kunna ha på den endast en timme innan man sköljer av och slippa ha över natten!

3. Olaplex N*3 - LÄNK. Egentligen vet jag inte riktigt varför jag köpte denna, eller jag har hört sjukt mycket bra om Olaplexs behandlingsprodukter så kände mest: why not? Nu när jag klippt av allt det slitna på mitt hår vill jag verkligen anstränga mig för att ta hand om det och jag tänkte att Olaplex kanske är ett bra alternativ då!

4. NYX Liquid Lipstic "London" - LÄNK. Har kollat på den här färgen tusen gånger utan att köpa den men nu slog jag till. Trivs inte så bra i mina läppstift jag har hemma så är på jakt efter nya favoriter, har inte testat denna ännu men hoppas den passar mig! :)

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Har du den mörka eller vanliga brun utan solen?:)
Ebba
,
Uppskattar också inlägg i denna stil! Skulle vara super om du kunde skriva lite om läppstiftet sedan och visa hur det ser ut på!
Sofia
,
Ledsen att säga men även cocoa Browns bus behöver man tyvärr ha på under natten.. inte ens när jag hade på den i "bara" 3 timmar fungerade den 😟( men efter en natt med den är den minst lika bra som saint tropez!
Hanna
,
Tips är att köpa balsamet från fudge som hör till!! Det jämnar ut tonerna och gör håret mjukt! Luktar asgott också!! Finns på Lykos hemsida vet jag.
Hanna
,
Jag köpte också dedär fudge silvershampoot för att de va det jag blev rekommenderad inne på Lykos butik att de tydligen skulle vara bäst. Jag gick hem, tvättade håret med det och bara WOW!! Jäklar mina gula toner blev typ gråa/kalla waow! MEN Andrea, efter 2 tvättar (lät de sitta i i ca 5-7 min), jag skojar inte, mitt hår blev grönt! kom till min frisör 3 v senare som reagerade "vad f*n har du gjort?!?!" Eftersom att mitt hår va grönt/grått/orange/lila(????)! Mitt hår lever dock ganska mycket sitt eget liv och är ganska konstigt i allmänhet haha, på min syrra funkade de bra tex (blev lixom som de ska, dvs skifta kallt, kan gå åt grått/lila hållet) men ville bara varna dig iaf, för de västa jag vart med om! Haha, puss! (ÄLSKAR cocoa Brown tho!!!)
Filippa
,
Olaplex nr. 3 ska du använda efter att en frisör använt nr. 1 och 2 på dig! 😊
Amanda
,
Det här var ju Cocoa Brown Dark. Vilken skulle du rekommendera av denna och den "vanliga"? Är Dark verkligen Dark eller kan man använda den vanliga också? Alltså hur mycket färg ger den?
Erika
,
Tips, köp balsamet oxå till shampoot, det hjälper till och återfuktar håret eftersom schampot är de starkaste blekningsschampot som just nu finns på marknaden. Då blir de prima! Rekommenderar även att köpa multitreat som är jätte bra för håret!
Filippa
,
Får du fläckar på dina kläder av cocoa Brown busen?
Johanna
,
Jag har hört att Olaplex bara funkar efter att du fått frisörinpackningarna, annars så är typ inte det "aktiva" i den verkningsbart? Tror det var så men kanske bättre att du frågar din frisör 😊 Kul med tips på vad du köpt anyway! Gillar både Olaplex och det där silverschampoot som du köpt så mycket!!