New in - Eyebrows

New in, Skönhet, Tips

Innehåller Adlinks

Jag har blivit med nya ögonbrynsprodukter! Efter att jag färgade och trådade mina bryn och fransar (inlägg HÄR) så kände jag att jag ville ha produkter som är lite kallare i tonen. Jag har ju gärna mitt hår på huvudet så kallt som jag kan och därför passar det ju bra om brynen är någorlunda kalla dom med. Det jag köpte var i alla fall en brow wiz (pennan till vänster) och en brynskugga, båda i färgen medium brown. Jag har tidigare endast använt färgen soft brown från Anastasia Beverly Hills.

Såhär ser brynskyggan ut, jag hann använda den lite innan jag fotade så om den ser använd ut så är det för att den är det helt enkelt. En lite ljusare skugga, och en lite mörkare. Den här tänker jag att jag använder när jag vill få en lite mer naturlig look. Perfekt till sommaren när jag kanske inte har mer än mascara eller kanske ingenting alls men ändå vill fixa brynen litegrann.

Högst upp har jag målat med Brow wiz och längst ner med skuggan. Som ni ser är det mycket enklare att styra samt få mer skarpa linjer. Men det beror ju liksom helt och hållet på vad man är ute efter! :) Brow Wiz Medium Brown - LÄNK // Brow Powder Medium Brown - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Fick man med brynpenna till brynskuggan?