New in - Modern Renaissance

New in, Skönhet

Blev så himla glad när jag klev in på Kicks vid Sergels torg och såg denna! Den har varit slutsåld så länge och jag har verkligen velat köpa den. Har sett massor med youtubers samt instagrammare använda denna och den är ju verkligen perfekt när det kommer till varma skuggor, enligt mig i alla fall. Förut brukade jag använda kallare bruna skuggor men nu älskar jag att använda skuggor som går lite mer åt de lila/röda hållet. Jag blev väldigt positivt överraskad av denna palett då den är SJUKT pigmenterad. Man kan nästan tro att jag swatchat läppstift på armen haha!

Det var dock nära på att bli så att jag inte längre hade någon palett hahah.. När vi sprang till planet på Amsterdams flygplats (och flyget gick om cirka 3 minuter) så tappade jag först den här i marken och ba "NO I DON'T NEED IT" till killarna som ropade på mig. Sen när jag tappade systemkameran en sekund efter så stannade jag upp och hämtade båda haha. Som tur var så höll den fallet mot stengolvet, trodde det skulle vara ögonskuggemix i hela förpackningen men icke!

Den heter då Modern Renaissance och är från Anastasia Beverly Hills. Jag köpte min på Kicks för 545 kr!

Gillar

Kommentarer

MILINA,
Drömpalatten!! ?
Milina.se
Hanna
,
En fråga till veckans frågor! ? Du sa en gång att du för det mesta hitta din inspiration för inredning på Instagram, vilka konton följer du? Skulle vara roligt om du ville ge lite tips på bra inredningskonton som man kan följa!? Tack för en superbra blogg Andrea, du är bäst!
Chanapha,
Funderar på att köpa paletten, skulle vara roligt om du kan visar upp hur du sminkar dig på nån video. Kram <3
chanapha.se
Sofie,
Hahaha, vilken dramatik kring paletten! Tur att du har kvar den, såå fin! Måste nog införskaffa den också, älskar Anastasias paletter 😊
Sofiegabrielsson.devote.se
malin
,
kan du inte göra en ny make up tutorial med hela din sminkrutin?! kram <3
Petra Nordqvist,
Myh God vilka färger! 😃
www.petras.fi