New in - online shopping!

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR Jag beställde för någon månad sedan ett paket med sommarkläder från Asos. Jag lovade ju er att visa upp det men i och med returer och förseningar så har detta inlägg skjutits lite på. Nu är det äntligen här haha! Jag personligen föredrar ju att se hur plaggen sitter på någon som inte är modellen på hemsidan. Det känns liksom bäst att se en "icke stylad" och superutvald bild för att få en ärlig bild om hur plagget sitter. Jag är i alla fall 172 cm lång och under varje plagg har jag skrivit storlek och hur jag upplever att plaggen sitter :)

Vit klänning med bälte - LÄNK I den här klänningen har jag 38 vilket är den storlek jag väljer i 9 fall av 10. Jag tycker att den sitter väldigt bra men jag hade nog missuppfattat lite hur tyget skulle vara. Den är nämligen väldigt tjock i tyget men det är nice, trodde bara att den skulle vara tunnare. Är man längre än mig kommer klänningen vara i kortaste laget. Gillar att denna kommer funka under svensk sommar även om vädret är lite svalare.

Leopardtofflor - LÄNK Dessa tyckte jag vars sååå fina men var lite orolig över hur dom skulle sitta på foten då jag är lite kinkig hehe. Men till min positiva förvåning så satt dom verkligen jättebra. Dom är riktigt sköna och bra i storlek. Jag har 39 vilket jag alltid har. Ligger man mellan två storlekar bör man ta den större, dom är liksom precis en 39a för mig.
Grön klänning med skärp - LÄNK Den här klänningen är ju inte strykt på bilderna så kan tänka mig att den är ännu finare efter en strykning. Förutom att banden är liiiiiite långa så älskar jag den. Har 38 i denna också. Väldigt skön och tunn i materialet, perfekt för varma dagar i solen.
Klackskor i leopardmönster - LÄNK Tyckte dessa såg så coola ut på hemsidan och jag älskar dom! Bekväma med bred och inte så hög klack, enkla att snöra samt bekväma i materialet. Har 39 som vanligt och det passade perfekt. Dessa är förresten nedsatta till endast 280 kr!
Jumpsuit - LÄNK Okej detta är verkligen mitt nya favoritplagg!! Hur jävla fin/cool jumpsuit? Jag har klippt benen på den som ni kan se om ni jämför med produktsidan, trivs mycket bättre nu efter klippningen. Tyvärr var man ju lite snabb och slarvig och råkade alltså klippa av mudden på ena ärmen.. Trodde det var benet. Men det gör inget tycker det var fint med både avklippta ärmar och ben haha. Den här har jag också 38 i och den sitter perfekt. Tror den kan bli lite kort/tight i skrevet om man är längre än mig.

Leopardklänning - LÄNK Det blev riktigt leo-tema haha! En mellanlång klänning med två slitsar i tunt material och knytfunktion i midjan, perfekta klänningen för en dag på stan eller en drink på kvällen. Det vita ni ser ingår inte i klänningen utan det var bara jag som hade på mig en mindre bra bh för denna klänning. Har 38 i denna också :)

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Men åhh va mycket fint!!
nouw.com/matildardn
Emma
,
Så mycket fint!! Har en fråga du kanske kan svara på här alternativt i ett inlägg! Har för mig att du sagt att du vaxar dina ben, har du vaxat bikinilinjen eller armhålorna eller liknande? Vad har du använt isåfall? Kram!!
Wilma
,
Vilket roligt inlägg! Håller med att man hellre ser de på en ”riktig” person, älskar att du beskrev hur den satt t.ex i längd! 😊
Wendela
,
Så bra outfit-inlägg, älskar att du skriver hur allt sitter! Mer sånt!
Lisa
,
Wow! Den jumpsuiten var SÅ fin på dig! Färgen passade dig perfekt!