NEW IN - SAME SAME BUT DIEFFRENT

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Förra veckan satt jag och strö-kollade runt lite på nätet efter egentligen ingenting men hittade ett par skor (till en början) jag föll för direkt. Det var dom glansiga klackskorna! Jag har länge velat ha ett par svarta i lack som ett komplement till mina svarta i mockan från Other Stories jag köpte förra året. Så jag klickade hem dom och sen när jag fortsatte kolla hittade jag ytterligare ett par jag var "tvungen" att ha!

Så nu sitter jag här med två par svarta klackskor i ungefär samma form. Same same but different liksom. Hade ju definitivt klarat mig med bara ett par av dom men jag är riktigt nöjd med dom båda och blev så glad över att båda satt så bra på foten!
Dom mattare med rund tå hittar ni HÄR för 399 kr Dom glansiga med spetsig tå hittar ni HÄR för 499 kr Nu har jag tre, svarta klackskor att ha utomhus men jag känner faktiskt att jag kommer använda dom till olika tillfällen och outfits. Jag gillar att de mattare är lite mer diskreta och inte lika "galna" som de glansiga. De glansiga tänker jag passar perfekt till en mer basic outfit, typ mom jeans och bara vit topp eller liknande.

Gillar

Kommentarer

Adam
,
Snygg skor, finns det i herr storlek.