New in

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Jag har ju lovat att er att bli bättre på att visa upp min shopping lite mer ofta! Efter dagens fynd så känns det aktuellt då jag kan tänka mig att många av er kan vara intresserade av den fina väskan och kepsen.

Den här fina väskan har jag kollat på online sååå mycket senaste veckan då den inte bara är väldigt fin utan också väldigt billig (349 kr). Idag när jag skulle köpa nya minneskort svängde jag förbi butiken för att se om den fanns att kolla på och jag föll direkt. Gillar att den inte är mini utan lite större. Ni hittar den HÄR! (länken funkar inte för att ni köpte alla väskor på typ tio minuter hahah!! Den är från Mango!)

Sen köpte jag den här kepsen inne på H&M. Jag har ingen aning om den kommer passa mig men tycker det är så snyggt när andra bär "vegamössa" så nu ska jag också testa. Har redan börjat tänka ut snygga outfits i huvudet till den tidiga hösten.. Har för mig att den kostade 149 kr, ett kap!

Gillar

Kommentarer

Saga
,
Hej, länken funkar inte för mig... någon annan som har samma problem? Vilken affär är den ifrån?
Liv,
Läste totaly "VegaNmössa" haha.
Nouw.com/lucine
Elina
,
Länken fungerar inte för mig heller. Det stod att varan är slutsåld 😟
Johanna,
Väskan är såå cool!
nouw.com/johannabilling
Matilda Danielsson,
Hahaha förstår att väskan blev slutsåld, typ snyggaste jag sett!!
nouw.com/matildadanielssons
Kirsten
,
Hej Andrea. Bara undrar, har du slutat med Youtube? ha en bra dag.
Alva
,
Hej Andrea!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om lite olika väskor man kan ha till skolan? Gärna i lite olika prisklasser.