New in

Allmänt, New in

INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Loafers - LÄNK

När jag var i Köpenhamn tillsammans med Isabelle i början av Augusti så shoppade vi en hel del, och hon köpte bland annat skorna ovanför. Jag har kollat på dom flera gånger under ett par månaders tid men inte riktigt vetat om jag kommer passa i dom eller inte men nu förra veckan slog jag till. Jag har ju pratat mycket om att jag vill utveckla min shoedrobe så då kände jag mest why noooot?? Är väldigt nöjd i alla fall! <3

Gillar

Kommentarer

Wilma
,
Hej Andrea! Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om olika maträtter man kan laga till vardags? Jag har flyttat hemifrån men tycker det är så svårt att komma på maträtter och därför äter jag alltid samma saker. Hoppas du vill svara! ?
amanda
,
Du och mathilda verkar verkligen vara best friend goals!! Jag har också en sån bästa kompis som Mathilda är för dig. Det är verkligen vi 2 mot världen då vi inte gillar att umgås med så många andra (haha) eller i något stort tjejgäng eller är jätteintresserade av att skaffa nya vänner osv utan det räcker att vi har varandra liksom!! Vi har vart på några resor tillsammans och ska nu till vintern också ut på en större resa. Ca 4 veckor fast i Asien eller Australien! Vi är otroligt lika i allt och prioriterar exakt samma grejer osv men trots det går det ju inte att komma undan att man stör sig på varandra när man umgås så tätt. Det är verkligen bara när vi är på resor, annars stör jag mig i princip ALDRIG på henne. Det kan verkligen vara på de mest triviala grejerna men oftast när vi har missat tåget/bussen eller letar jättelänge efter rätt väg men det ändå blir fel osv. Det är då vi brukar bli som mest irriterade och tyvärr ofta på varandra trots att det egentligen är på situationen haha. Kan det hända att du och mathilda blir oense när ni är på resande fot eller att det upstår irritation och hur gör ni då i så fall? Bara att acceptera att det är så, eller låtsas ni som ingenting eller sätta er ner och pratar osv? Är du nervös/orolig för att ni kanske kommer bli oense nu när det är er första lite längre resa tillsammans? Dock väger ju aaaallt det roliga över och vi har verkligen så kul och vi är verkligen bästa kompisar och travelbuddies och finns ingen annan jag vill ha med på resor än just henne men undrar väl mest om det bara är jag och min kompis som det blir såhär för xD Och hade vart skönt att höra lite kring ditt tänk och om du har några råd och tips!
Elin
,
Hej! Skulle du kunna tipsa om lite snygga höstskor? Dvs boots, stövlar osv 😊 Tack på förhand!
Lisa bodell
,
Hej! Skulle du SNÄLLA vilja visa upp lite höstlooks? Och snygga kappor/dunjackor. Behöver lite inspo nu när skolan dragit igång!
Lisa
,
Hej! Jag letar lite inredning till min nya lägenhet och undrar bara var du har köpt ditt soffbord och den vita mattan? Kram
Bella,
Riktigt snygga!
nouw.com/bellss
Emma Engström,
Alltså så sjukt snygga och enkla, verkligen i min smak!
nouw.com/emmaengstroms