New in: Kylie Cosmetics pt. 2

Allmänt, New in, Skönhet

Jag beställde från Kylie Jenner sminkmärke Kylie Cosmetics igen för ett par veckor sedan. Ni kommer ju ihåg att jag köpte Dolce, Candy, Posie och Mary Jo tidigare i våras. Så sammalagt har jag köpt två gånger från hemsidan. Och precis som förra gången så fick jag reda på release date och tid från hennes app. Jag köpte två stycken matta kit, ett gloss och ett metal matte, tänkte att ni kan få ta er en titt!

Första gången jag beställde så valde jag medvetet att inte beställa koko då jag tänkte att den skulle vara för ljus på mig. Men dolce och candy var rätt mycket mörkare än vad jag tänkt så då fick det bli en koko denna gång!
Exposed är en av Kylies senaste tillskott i kollektionen. När jag såg denna på henne så bestämde jag mig på en gång att jag ville ha den, perfekt till vardags och fest! Den är inte lika orange som på bild.
Jag har varit lite skeptisk mot dessa Metal Mattes men när jag såg Kylie på Coachella med Heir så blev jag blown away. SÅÅ snyggt alltså. Den är liksom lite skimrig men inte glossig, typ som ett läppstift i satin.
Sen beställde jag även ett gloss. Vilket egentligen är lite wierd i och med att jag aldrig använder läppglans. Men jag tänkte att om det är något läppglans jag kan börja gilla så borde det vara Kylies då jag gillat de andra produkterna. Jag köpte färgen So Cute.
Koko, Exposed, Heir, So Cute
Alltså hur fina är dom inte tillsammans också? Älskar verkligen att kolla på färger som liknar varandra men inte är exakt samma haha, blir lugn inombords. I flaskorna liknar de varandra rätt mycket men väl på läpparna skiljer de varandra väldigt mycket. Tänkte att jag kan göra en review på dessa nya samt vad jag tycker efter att ha använt hennes produkter i ett par månader. Vad sägs om det? :) Då kan jag visa hur de sitter på läpparna också och inte bara på armen haha.. KRAM!

Gillar

Kommentarer

Johanna Davidsson,
Hade det inte varit så fruktansvärt dyrt så hade jag garanterar haft Kylies grejer nu!
johannadavidsson.vione.se/
Idamy,
Åhh vill ha!! Så fina bilder dessutom!
www.nouw.com/idamy
CAMILLAESI,
vilka fina färger de har och lyckost dig som fått tag på dem Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Emma Engström,
De är verkligen såså fina! Jag har Candy K och älskar den, är lite tveksam om Heir för den ser så olika ut från person till person! Men såå fina 😃
emma.beautyboulevard.se
DORN
,
hur lång tid tog det för att få hem dessa?
Amanda
,
Hej Andrea! Jag har nog missat helt eller så är jag född bakom en sen, men jag har följt dig hur länge som helst men missat om du hade studentbal eller inte? Försökte hitta bild på din eventuella klänning men kom på att jag tror inte jag sett några balbilder.. varför inte isåfall? kraaam
Sanna
,
Jag har med mina älsklingar <333 http://fashionjoint.se/2016/may/kylie-lip-kit.html