New in: skönhet

Allmänt, New in

Igår som ni såg så var jag ju inne en sväng på Sephora för att införskaffa mig lite nytt smink, tänkte att jag kunde visa er lite närmare vad det blev! :) Vet att jag skrev mer om skönhet förut, anledningen till att det inte skrivs lika mycket om längre är helt enkelt för att intresset hos mig inte är lika stort även om det fortfarande finns kvar lite liksom. Jag är fortfarande mån om vilka produkter jag vill ha osv men jag tycker inte att det är lika kul med smink i allmänhet som förut. MEN, detta köpte jag i alla fall:

Ett litet reskit med tillhörande necessär som passar perfekt när man inte ska vara borta så länge och inte pallar packa med sig full size-produkter. Jag har ju travel size på schampo och balsam från Maria Nila men tänker att det kan vara bra att ha typ bodylotion, hårinpackning, ansiktskräm osv i dessa små sötingar. Perfekt om man inte vill checka in bagage också!

Sen kikade jag lite på Benefit-hyllan och hittade en ny mascara som heter Bad Gal som jag köpte med mig hem. Jag gillar ju Benefits mascaror "They're real" och "Roller Lash" så är riktigt taggad på att testa denna. Sen köpte jag även "Gimmie brow" som är som en brynmascara som gör brynen fylligare, verkligen en must have-produkt för mig som jag använt länge!

Den här concealern har jag haft tidigare och nu har den tagit slut så köpte en ny. Första gångerna jag testade den så gillade jag den inte så mycket (kommer inte ens ihåg varför) men nu älskar jag den. Så himla enkelt att applicera och färgen "light beige" passar mig perfekt!
Det var även dags att byta ut min beauty blender och ögonfransböjare!
Sen kikade jag lite på Huda Beauty som jag har ögonskuggepaletter ifrån och hittade denna underbara läppenna i färgen Wifey. Den perfekta lila-rosa-nude-färgen!
Såååå krämig är den också, ser fram emot att testa den på läpparna också!

Gillar

Kommentarer

rebecca
,
brynmascaran från benefit.. tycker du att den luktar äckligt eller hur upplever du doften? slängt mina 2 st pga luktar gammal kiss-blom-tant om hela ansiktet efter jag applicerat.