Nu bär det av!

Allmänt, Min dag/helg i bilder
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Heej på er! Just nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg och hittills går det rätt bra. På senare år har jag tyvärr blivit rätt åksjuk, speciellt när det kommer till tåg och tunnelbana. Jag sitter baklänges så försöker fatta mig rätt kort i detta inlägg hehe.. Bilden ovanför tog jag imorse när jag och Gustav höll på att städa klart lägenheten inför avfärd till Göteborg och efter det Amsterdam. Som ni ser så har jag festvialfixat håret också. Jag började med topparna som sist men sen kände jag bara; nej nu smackar jag i färg i hela håret! Tycker det blev riktigt bra faktiskt. Ni är flera som frågat om t-shrirten, det är Gustavs och är tydligen köpt i USA någonstans..
När vi packat klart och städat så gav vi oss iväg mot Stockholm Södra på Centralstationen tydligen renoveras eller något, passade ju egentligen oss bättre i och med att vi bor så nära Söder.
Skor - LÄNK

Här ser ni mina nya skor jag hade tänkt inviga till helgen men det verkar som att det inte är det smartaste alternativet haha. Tydligen ska det regna ikväll och enligt många på instagram så blir det väldigt lerigt på området så kängor eller gummistövlar är att föredra. Vi får se hur vi löser det hela.
Nu på tåget har vi tillsammans lyssnat på den tredje delen av podcasten om Abbe Blattelito och rättegången om hans ex flickväns död. Den har varit intressant men hemsk att lyssna på. Jag blir åter igen så jäkla ledsen och frustrerad över att höra om hur många fruktansvärda förhållanden det finns där killen psykiskt och fysiskt misshandlar sin partner. Usch. Och som grädden på moset har alltså denna kille haft FANS runt om i hela Sverige som tyckt han verkat skön (även om man inte visste hur han behandlade sin tjej så märkte man ju att han var sjuk i huvudet).

Aja, vi är i alla fall framme i Göteborg om typ 1,5 timme och då bär det av till hotellet för att sen kanske köpa några mer lervänliga skor och sen tänker jag att jag ska besöka Maria Nilas styling-tält och bli ännu snyggare i håret ;) Hoppas ni får en fin dag bästa!

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Sjukt snyggt ditt hår blev?? Vet du om de mer färgglada, exempelvis pink pop hade synts i ett ofärgat brunt hår med ganska mycket röda pigment? Vill så himla gärna prova men har hört att det bara funkar på ljust hår? Kram ❤️
Hanna
,
Hej! Den svarta väskan du har på bild två, köpte du den nyligen och isåfall var? ☺️ Har letat efter en sån hela sommaren!!