NU RENOVERAR JAG BADRUMMET

Allmänt, Inredning

ÄNTLIGEN är det dags att säga hej då till gamla badrummet och börja renovera. På måndag kommer hantverkarna sätta igång så jag flyttar ifrån lägenheten nu i helgen redan. För mig handlar det inte om att jag tycker att badrummet är äckligt men det är rätt dåligt med förvaring och sen är det ju det lilla problemet att jag inte har någon golvbrunn... Avloppet från badkaret går liksom längs väggen (det vita tjocka röret ni ser på första bilden) och sen in i väggen på något sätt. SÅ konstigt.

Kommer ju att riva ut allt i hela badrummet och byta ut allt. Det blir marmor på golvet, stora vita plattor på väggarna, spottar i taket, duschväggar + tvättmaskin, handfat med kommod under, störra spegelskåp och lite annat. Tror verkligen det kommer bli sååå bra. Är så taggad på golvvärme och handdukstork.. GOALS. Något som inte är goals är att jag behöver flytta ut ur lägenheten i hela 4-5 veckor.. Något jag längtar efter väldigt mycket är att få in mer förvaring i badrummet. Nya spegelskåpet kommer vara mycket större, kommer ha lådor under handfatet och ytterligare ett skåp ovanför tvättmaskinen. Kommer nog sätta upp en likadan hylla som den vi har ny ovanför spegeskåpet (se första bilden) där vi har toarullar, tvättmedel osv. Sånt som tar mycket och tråkig plats helt enkelt.

Så ja hörni, nu i helgen flyttar jag tillbaka till mitt gamla rum hemma hos pappa. Det ska dock bli väldigt mysigt att umgås mer med familjen i några veckor.

Gillar

Kommentarer

Alex
,
Hej Andrea! Vad kul med din kollektion tillsammans med NA-KD! Tyckte det fanns så mycket fint så beställde hem en klänning som var så fin! Men när den kom var den typ trasig? Svårt att förklara men tyget var skadat på flera ställen. Blev så ledsen och hade faktiskt förväntat mig bättre kvalité. Riktigt tråkigt. Hoppas inte flera råkar ut för samma sak.
Andrea Hedenstedt,
Hej! Det låter jättekonstigt, du ska självklart kontakta supporten då detta inte är något jag kan hjälp dig med. Det har blivit något fel med just din produkt då och ser ska självklart åtgärdas!! <3 kram
www.andreahedenstedt.se
Sofie,
Det kommer blir så bra tror jag! Längtar att se efterbilderna! 😃 http://www.sofietenglin.se
www.sofietenglin.se