Nu säljs mitt fina (föredetta) hem

Allmänt, Inredning

Det här känns både så kul och sorgligt samtidigt, mitt föredetta hem är nu till salu. Jag, pappa och Alice flyttade hit sommaren till gymnasiet och här har jag trivts SÅ bra. Har älskat och älskar det här huset så högt, även om jag förstår till 100% att det är lite orimligt att pappa ska bo här själv så är jag så ledsen över att det nu ska säljas. Känner mig alltid så hemma här och det är verkligen ett så sjukt trevligt hus. Det ligger i den södra Stockholmsförorten Örby, nära Örbyskolan med gångavstånd till både Älvsjö Station och tunnelbana. Något jag älskade med huset när jag bodde där var att det ligger som på en höjd = ingen insyn.

Min pappa har verkligen gjort det så fint (eller anlitat för att få det så fint hehe). Älskar altanen som går runt hela huset samt det lilla soldäcket till vänster i bilden ovanför. Här har vi grillat många gånger och njutit av middag i solnedgången.

Något jag verkligen kommer sakna; möjligheten till att hälsa på och bada lite bubbel! Sån jäkla lyx. Även här på altanen är det typ ingen insyn så här har man legat helt ostörd och solat många somrar.

Såhär ser köket och matsalen ut. Älskar att det får plats med ett så stort matbord där man kan sitta många. Perfekt för en stor familj eller när man har gäster över.
Något utav det första pappa sa när vi flyttade in var att han ville ha en öppen spis, sagt och gjort så fick den placeras i vardagsrummet. Det är verkligen något jag hoppas på att ha i ett framtida boende, så jäkla mysigt att tända en brasa på kvällen under det mörka halvåret.
I vardagsrummet så finns altandörr ut till bubbelpoolen. Och hur fina är inte dörrarna in till köket? Älskar dom!
På övervåningen finns hela fyra sovrum, så man får verkligen plats med en stor familj. Här ovanför ser ni mitt gamla rum som jag älskade så mycket. Alla sovrummen är verkligen STORA. Får plats med både säng, byrå, stor garderob, soffa plus att mitt och Alice's gamla rum har inbyggd garderob med hur mycket utrymme som helst.
Alice gamla rum har två fönster, så jäkla nice. Hon fick välja rum först när vi flyttade in och för förstår till 100% att hon valde detta.. Till höger ser ni dörren till den inbyggda garderoberna också. Den förvaringen saknar man kan jag lova er haha..
Vårt gamla tv-rum stylade dom om till ett sovrum för visningen. Vilket är 100% förståeligt i och med att soffan som en gång stod där numera är i Spanien.
Här ser ni rummet som är innan pappas gamla sovrum; the dressingroom som vi kallat det haha. Här är det garderober längs väggarna med drömmarnas förvaring. Finns även plats för en liten kontorsplats.
Sist men inte minst; det största sovrummet med en fantastisk takhöjd och utsikt åt alla håll.
Det sovrummet har också en egen balkong med kvällssol.
Nej men oj vad jag kommer sakna det här fantastiska hus. Här har jag så många fina minnen, här har jag gått från tonåring till ung vuxen för att sen flytta hit till min egna lägenhet. För er som nu undrar vart min pappa ska ta vägen så ska han flytta ihop med sin särbo, yeey! Så om din familj eller om du vet någon som letar efter nytt boende i söderort, låt dom veta att detta fantastiska hus är till salu. Kan lova er att ni kommer trivas <3 Alla bilder är tagna från mäklarsidan som ni hittar HÄR Hemnetannonsen hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer