Ny almanacka!

Allmänt, New in

Helt plötsligt när jag skulle skriva in några saker i min almanacka så fanns det inga blad kvar så fick beställa en ny. Som tur är så hade jag typ en vecka kvar innan den var helt slut av den gamla och den nya hann komma innan den tog slut. Okej det där lät typ jätteluddigt, what ever. Jag har i alla fall en ny almanacka och ni som lyssnar på podden vet ju hur mycket jag älskar almanackor, speciellt fysiska som man kan hålla i handen. Förra året så körde jag på en större då jag saknade utrymme för text året innan men märkte att nu när jag inte går i skolan så behövs inte det. Har inte längre sidnummer att skriva upp och 3 olika läxor på samma dag. Så nu valde jag att gå tillbaka till en lite mindre size. Mitt omslag hittade jag på Google och texten satte jag dit i Photoshop. Jag har köpt almanackan på personligalmanacka.se för er som undrar! :)

Tycker det är så roligt att spara mina gamla almanackor. Har kvar från 1a, 2a och 3e året på gymnasiet också. Blir lite som att kolla tillbaka i en dagbok. Jag skriver ju inte bara ner skol och jobbsaker utan när jag ska träffa kompisar, betala räkningar, ringa sjukhuset osv. Oj vad kul det där lät då hahahaha.. Nej men ni förstår nog vad jag menar. Känns så sjukt att ännu ett år har gått, känns inte alls länge sen jag köpte min förra almanacka!! PANIK. Och för er som inte ser det så är det supergulliga elefanter på omslaget haha! :)

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Åh så himla fin den blev! Älskar din stil. Jag har beställt min första från personlig almanacka nu inför universitetet faktiskt efter att ha velat ha en i tre år, den blev bara grå med mitt namn på men längtar så mycket efter den haha, feel you med almanackskärleken!
Jag älskar också fysiska almanackor! Känns mycket roligare och ger mig en bättre översikt. Beställde en ny i förra veckan så nu går jag och längtar efter den!!! ?
musicismyboyfriend.spotlife.se
Evelina Brundin,
Hur fick du till texten så där snyggt? 😃
nouw.com/evelinabrundin
Andrea Hedenstedt,
Läs inlägget en gång till 😉
www.andreahedenstedt.se
Line H
,
Vad heter typsnittet du har på texten? JÄTTEtacksam för svar verkligen då jag letat efter det lääänge 😊
Cajsa
,
Vad heter det där supersnygga typsnittet?? 😊
Julia
,
Skulle du kunna länka till elefantmönstret? Extremt gulligt!
Julia
,
Appo Paint heter det, finns på dafont!
Julia
,
Appo Paint heter det, finns på dafont!
Lovisa
,
Älskar den! Har du mellanstorleken, alltså 147x142 mm eller vilken är det? 😃