NY VÄSKA

Allmänt, New in

Jag har länge velat köpa en väska från Gucci.. Kollat inne i butiken i Stockholm flera gånger men den har aldrig funnits. Jag tänkte att jag skulle köpa den i Paris men nu när jag var i Barcelona så tänkte jag att jag kunde kolla om den fanns där vilket den gjorde. Hade ju kunnat köpa online men ville gärna köpa den i fysisk butik då jag inte visste vilken storlek jag ville ha.

Och här är den!!! Tycker verkligen den är p-e-r-f-e-k-t. Tycker den känns så lyxig med det guldiga detaljerna!

Och såhär söt är den på baksidan haha! Jag valde till slut mellanstorleken, vilket jag också trodde från början. Den passade mig bäst :) Direkt efter köpet mådde jag lite illa i och med att den är väldigt dyr men nu pirrar det i magen när jag kollar på den, ni ba...?? Jag har full förståelse över att man tycker att det är sjukt att lägga sånna här summor på materiella saker men alla får ju prioritera sina pengar som man själv vill, ganska härligt ändå. Tycker man att det är sjukt kan man ju bara låta bli att lägga sina egna pengar på det istället för att skicka iväg dumma kommentarer, inte svårare än så.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med mitt köp! <3

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Blir SÅ glad för din skull! Jättefin väska! Btw, saknar dig på youtube. Du är så duktig på det!
Sjuksköterskestudent,
Det är klart att du är mer en värd en sån här väska!! För mig är det självklart att man själva väljer vad man lägger sina pengar på så länge det är på någonting man vill 😃
nouw.com/sjuksyrror
Jennifer,
Men åh SÅ fin!!! Är ju något avundsjuk haha.. men så himla glad för din skull! Du är verkligen värd den<3
jenniferhaglund.se
Nora
,
Beställde en Gucci i lördags (fick hem den igår<333) och vet precis vad du menar med illamåendet, men åh kan inte sluta titta på den nu!!!!! Och visst känns det ändå lite bra att kunna köpa en så fin present till sig själv? Det är man fan värd ibland 😊 Jag köpte min i studentpresent från mig till mig <3
Nathalie,
Den är så himla fin! Mycket bra köp! ? Är det mini eller small? Vill själv köpa en i mocka och funderar på vilken storlek jag ska ta. ?
nouw.com/nathalieelina