Nya böcker att läsa

Allmänt, New in

För er som sett min senaste vlogg så fick ni ju följa med när jag och Mathilda var på Akademibokhandeln. Har gått förbi där på Mäster Samuelsgatan såå många gånger men aldrig gått in, bara varit i andra butiker. Alltså WOOOW vad stort det var, det tog verkligen aldrig slut. Vill bara tillbaka för att köpa fler böcker haha, blev liksom så inspirerad och taggad på att lära mig saker. Fanns verkligen böcker om ALLT. Först och främst var vi där för att hitta böcker till vår poddserie som först och främst ska handla om våldtäkt. Så vi köpte två böcker av Katarina Wennstam, trodde först det var skönlitteratur så blev väldigt glad (för poddseriens syfte) när vi upptäckte att så inte var fallet.

De andra böckerna kommer jag ta med mig till Karibien. Kaninjägaren ska jag lyssna som ljudbok hade jag tänkt, men tänker också att det kan vara skönt att varva lite. Orkar inte direkt ta med mig den där tjocka boken om vi ska till stranden, då blir ljudbok perfekt istället. ÄLSKAR ju att läsa på semestern, längtar verkligen efter det. Alla böckerna verkar så spännande också, jag läser ju bara spännande böcker som handlar om mord, försvinnanden osv. Tröttnar så lätt annars.

Gillar

Kommentarer

Stina,
Tips är att läsa "14 är till salu". Ganska kort men otroligt gripande bok! Om synen på tjejer (sann berättelse också!)
Nouw.com/stinalarsson
Emma
,
Andrea! Måste bara tipsa om de två bästa böckerna jag läst. Precis som du älskar jag spännande böcker, kriminalromaner och liknande. Mitt tips är Lotus blues och sedan fortsättningen Mios blues av Kristina Ohlsson. De är så sjukt bra! Verkligen så jag väntar på att ha "glömt! de lite så jag kan läsa om dem haha.. Stort tips i alla fall! Och tack för en grym blogg, podd, youtube, instagram och allt däremellan. Du är grym!
Linnea
,
Podden funkar inte 😟
Petra Nordqvist,
Blir så sugen på Flickan och Skammen 😊
www.petras.fi
michelle bergström
,
Hur förvarar du dina böcker? Vart lägger du dem liksom? 😊 Jag har ingen bokhylla så mina böcker hamnar i min byrålåda vilket känns väldigt tråkigt.. Du kanske kan tipsa om snygga och bra "bokhyllor", eller hur man ska förvara dem 😊 KRAM
Frida
,
Hej Andrea! Jag vet precis vad du menar, att läsa kan verkligen ge en sååå mycket. Trots det fastnar man lätt framför serier ändå. Jag såg att din bucketlist är att läsa mer böcker, det skulle vara jättekul om du i bloggen kunde kanske en gång i månaden köra en bokrecension eller något liknande. Eller kanske till och med en bokcirkel tillsammans med dina läsare? 😊 Det hade ju varit så roligt och peppigt! Älskar din blogg! Kramis Frida
Frida
,
Flickan och skammen är verkligen det viktigaste boken ever. Alla borde läsa den. Önskar den var en obligatorisk bok i skolan med tanke på det viktiga budskapet!
Julia
,
Kaninjägaren är så bra! Jag kan även rekommendera "medan han lever", skriven av Elaine Eksvärd. Den handlar om hur hon blev utsatt för sexuella övergrepp av sin pappa under sin uppväxt. Jag ville skrika, gråta och krama om henne på samma gång. Jobbig att läsa men också otroligt viktig. Jag är så tacksam över att Elaine har skrivit den här boken. Som sagt, läs den.