Nya parfymer!

Allmänt, Skönhet

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Ni som läst min blogg ett par år vet ju att jag har lite problem när det kommer till parfym, jag tröttnar nämligen väldigt lätt och har svårt att hitta någon jag tycker passar mig ordentligt. Jag har ju använt DENNA i flera år nu och även om jag fortfarande gillar den så känns det som att det var dags för förändring. Så nu har jag två nya parfymer, en att ha till vardags och en att bryta av med vid exempelvis festligare tillfällen eller liknande!

Låt mig introducera min nya vardagsparfym: Flora Eau Fraiche från Gucci - LÄNK Jag hittade den här nu i Köpenhamn och jag föll verkligen pladask. Jag sprutade den på mina handleder för att se om jag fortfarande gillade doften efter några timmar och det gjorde jag verkligen. Alltså ÄLSKAR denna, tror vi kommer hålla ihop länge.

Alien från Theirry Mugler - LÄNK Den här hittade jag på Ålandsbåten tidigare i sommras och köpte den då några sekunder efter jag hittade den. Jag ÄLSKAR den men jag förstod rätt snabbt att detta inte är min every day-parfym. Förstår ni hur jag menar? Jag tycker verkligen den luktar gott men jag vet inte om den känns så "jag". Jag tror att det är för att den är lite "mycket". Haha det går inte att beskriva en parfym utan att låta lite flummig.

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hej! Hoppas din helg i Köpenhamn blev lyckad, det såg väldigt härligt ut iallafall! Jag undrar om du har några tips på bra sevärda serier? 😊
Mathilda
,
Kan inte du snälla göra en ny Boyfriend VS Sister. Tycker din sån video ifrån 2015 är så rolig, skrattar så mycket!
Paula
,
När kommer din vlogg ut? 😊 Kram