NYÅRSAFTON & NYÅRSDAGEN

Allmänt, Min dag/helg i bilder
I måndags var det nyårsafton och jag tänkte berätta vad jag gjorde denna härliga afton :) Jag och Gustav började dagen med att sova ut för att sen åka till Tullinge för att köra årets sista (och typ köttigaste) träningspass. Vi körde crossfit och jag blev verkligen HELT slut. När vi kom hem igen så sov vi en timme ungefär vilket var välbehövt inför kvällen. Vid sextiden åkte vi in mot stan och Bouqerian för att äta nyårsmiddag. Något som var riktigt härligt var att dom hade en vegetarisk nyårsmeny - passade ju oss perfekt!
Vi drack goda drinkar och åt massor av god mat. Man fick in fem eller sex små rätter (kommer inte riktigt ihåg) och allt smakade verkligen sååå gott. Jag är verkligen ett fan av att äta smårätter då jag alltid vill beställa tyyyp hela menyn :)
Efter middagen åkte vi hem en sväng igen för att svira om inför kvällens fest hemma hos Alice och Pierre. Alice fylle 20 dagen innan så det var kombinerat firande för det nya året och Alice. Dom hade gjort det sååå fint med dekorationer, snacks osv. Vi var ett härligt gäng som körde beerpong och allt sånt som hör till.
Vid tolvslaget gick vi alla ut till en fotbollsplan som ligger nära deras hus och kollade på fyrverkerierna. Det är ju riktigt fint och mäktigt men jag känner ändå att jag är HELT för nya reglerna kring smällare och fyrverkerier. Jag gick runt och var orolig för Bella (som var hemma hos vår mamma) men det hade tydligen gått väldigt bra och hon hade inte blivit rädd som tur var.
Vi vaknade runt tio men låg kvar i sängen till halv tolv ungefär. Gustav gjorde frukost till oss som också åts i sängen, goals. 2019's första dag bjöd på strålande sol så självklart tog vi oss ut på en promenad. Vi gick runt Årstaviken och vi var verkligen inte dom enda som ville ut i solen 1a Januari, det var riktigt mycket folk vilket var kul att se. Det kändes så positivt och hoppfullt i luften.
Jag såg ut såhär, som ett litet lamm :)
TIll slut kom vi till Hornstull där vi hoppades på att hitta något lunchställe men ALLT verkligen ALLT var stängt. Jag är ju väl medveten om att mycket är stängt 1a Januari men trodde ändå att caféer och restauranger skulle vara öppet. Vi hade ätit rätt mycket frukost men vi ville verkligen åt det där dagen efter-käket.
Till slut så tog vi oss till Liljeholmskajen och åt burgare där. Fasen vad gott det var med pommes. Blir alltid så sugen på salt efter jag druckit alkohol. Blev lite sugen på pizza i och med att det ändå var den stora pizza-dagen men den vegetariska burgaren vann mitt hjärta haha. Efter en god lunch så gick vi hem, sov middag (hahah slitna) och sen tog vi oss in till stan för att gå på årets första träningspass; yin yoga. Det var verkligen SÅ härligt att inleda året på det sättet, genom att vara närvarande, ta hand om sin kropp men framförallt sitt sinne.

Känner verkligen att jag fick ett fint avslut på 2018 och en lika fin början på 2019. Tacksam för det. <3

Gillar

Kommentarer

Ellinor
,
Hej Andrea! Jag såg dig på Barry’s dagen innan nyårsafton och är nyfiken på att höra vad du tyckte om det! Jag älskar det nämligen men alltid kul stt höra vad andra tycker! Kram