Nyårslunch!

Allmänt

Såhär såg jag ut igår! Jeansen är från H&M, skärpet från River Island och toppen hittar ni HÄR

Igår var jag bjuden till Grand Hotel här i Stockholm för att äta lunch tillsammans med Molly, Lovisa och Nicole som är ambassadörer för Bubblerooms nyårskampanj. Flera andra bloggare/vänner var också där vilket var supermysigt. Vilket jäkla ställe alltså.. Ja ni ser ju på bilderna, fatta att ha födelsedagsfest där med utsikt över vattnet, goals. Det var dresscode och den sa "glam", jag visste inte riktigt hur all in jag skulle gå men det kändes lagom med min nya partytopp. Alltså hur snygg är den inte?? Det som är nice är att man kan göra den till en crop top men också ha den som en vanlig tröja, kolla in på hemsidan så kommer ni förstå vad jag menar.

Jag vloggade igår så ni kommer få se mer från dagen i videoform. Jag försöker verkligen komma igång igen som sagt, det är sån tur att jag har Liv som hjäper mig att klippa för det har blivit ett moment som tar lite för mycket tid för mig om jag ska vara ärlig. På tal om Nyårsafton så har jag verkligen ingen aning om vad jag ska eller vill göra på nyår.. Det skulle ju vara jäkligt fett om någon kompis styrde nyårsfest, det hade jag mer än gärna gjort om jag inte bodde i en lägenhet på två rum och kök..

Gillar

Kommentarer

Vima
,
Andrea! En snabb fråga om dina örhängen hos NAKD, stjärnringarna - finns de endast i en storlek? Syftar på de silvriga, vill minnas att du hade dem i två olika storlekar när du bloggade om dem häromdagen men kan endast hitta de stora på hemsidan. Tacksam för snabbt svar!
Hej
,
Hej! Varför finns inte de små Star loop örhängena som fanns i tvåpack i guld i silver nu. De du la ut på snapchat? Kommer de komma in senare, ser bara de som är större.
Amanda
,
Åh den toppen vill jag beställa! Vilken storlek har du? Jag är väldigt liten av mig men tvekar om man ska ta 34 eller 36. Kram!
Annelie
,
Hej! Vilken storlek och färg är det på ditt Gucciskärp? Är du nöjd med det? Kramar<3
Cassandra
,
Hej Andrea! Vill också veta vad du har för storlek på toppen? ☺️ Supersnygg!