NYÅRSOUTFITEN

Allmänt, Outfits, Tips
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Okej ni är riktigt många som bett mig tipsa om nyårskläder här på bloggen. Jag tycker att man ska utgå ifrån vad man brukar trivas i vid festligare tillfällen och inte köpa någon man sen inte kommer använda igen. Om man vill köra på more is more kanske det är bättre att köpa ett par örhängen, ha lite mer smink, mer hårstyling eller liknande? :) Här nedanför hittar in i alla fall lite olika tips.
Svart, glittrig med tunna band - LÄNK // Guldig - LÄNK // Svart långärmad - LÄNK // Svart med tunna band - LÄNK

Äääälskar klänningarna med tunna band. Så jäkla bra pris på dom också!
Lackbyxor - LÄNK // Glittriga byxor - LÄNK // Vida byxor - LÄNK // Svarta kostymbyxor - LÄNK
Här är mina favoriter lackbyxorna och de med smått glitter i. Dom kostar 149 kr, helt sjukt bra ju!
Lackkjol - LÄNK // Paljettkjol - LÄNK // Plisserad kjol - LÄNK // Kjol med dragkedja - LÄNK
Kollat på den plisserade kjolen så många gånger.. Kanske dags att slå till nu!
Svart tröja med glitter - LÄNK // Leopardtröja - LÄNK // Genomskinlig tröja med pärlor - LÄNK // Paljetttopp - LÄNK
En lite festligare topp med en underdel man redan har hemma kanske? Gillar leopardtoppen!
Svarta klackskor - LÄNK // Svarta lackskor - LÄNK // Svarta stövlar - LÄNK
Kanske behöver man ett par nya skor? Då tycker jag man ska satsa på några man vet med sig att man kommer använda igen, svart är alltid ett säkert kort i garderoben :)

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Nu när poddeen är över inser jag verkligen hur mycket jag har älskat att höra era röster och tankar vecka efter vecka. Det jag har uppskattat mest med er är att ni verkligen har fötterna på jorden och engagerar er i viktiga frågor såsom miljö, feminism, rasism etc. Nu när er fantastiska podcast-resa är över vill jag tipsa om en hemsida/organisation som heter Skiftet. De kämpar mot ett skifta olika samhällsfenomen till något positivt genom att informera samt genom namninsamlingar påverka politiska beslut i Sverige. Förra veckan hade de en stor kampanj angående palmolja i Marabou-choklad där man kunde stötta detta genom att skriva på en namninsamling som sedan skickades till Marabou med en påtryckning om att sluta använda palmolja och döda orangutanger. Vi är många som har mycket åsikter om vad vi anser är rätt och fel, men det kan ibland vara svårt att veta vad man ska göra som privatperson. Tack vare alla era poddar där ni diskuterat viktiga ämnen har ni motiverat mig till att välja göra bättre. Därför ville jag tipsa om detta och tänkte att genom uppmärksamma andra om skiftet kan vi fortfarande göra skillnad tillsammans. Tack för alla fantastiska poddar dessa år ❤ tur ni finns kvar på blogg och Instagram https://skiftet.org