Nyttigt hak i Sthlm

Recept, Tips

Igår skulle jag och Mathilda sätta oss och skriva poddmanus tillsammans, på onsdag har vi nämligen inspelning med en gäst. Det ska bli så himla roligt, men när vi har gäst krävs det ju att vi förbereder oss tillsammans. I vanliga fall förbereder vi ju oss på varsitt håll, det blir bättre om vi inte vet vad den andra kommer ta upp eller ställa för frågor osv. Vet att några av er undrat hur mycket vi brukar förbereda inför varje avsnitt. Jag brukar skriva i punktform ungefär ett A4, så det blir ju inte text över ett helt A4 aa ni förstår nog. Brukar skriva en introduktion, typ saker jag vill ta upp innan ämnena. Sen har jag punkter med egna tankar kring ämnet, sen en liten lista med frågor till Mathilda och det är typ det! :)

I alla fall, vi ville sitta på något fräscht ställe som inte har för mycket folk. Jag googlade up Koloni som ligger på Bibloteksgatan i Stockholm. Det var verkligen fräscht och tyst hehe.. Lite fööör nyttigt för min smak. Fanns inte så mycket som lockade mig men jag tänkte att jag tipsar om det ändå för jag vet att en del av er vill ha tips om nyttiga hak i Sthlm, då borde ni verkligen gå hit. Det slutade med att vi gick till Scandic Angalis för jag blev attackerad av en geting där inne haha..

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
haha "lite för nyttig för min smak" dog lite. härliga bilder förresten 😊 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Sofie,
Ser riktigt fräscht ut! Kanske borde kolla in det 😊
sofiegabrielsson.devote.se
Janina,
ser ut som ett mysigt ställe!
nouw.com/janinaemilia
Ellen,
Ser verkligen supermysigt ut! Jag har följt din youtube-kanal ett tag men ännu inte börjat lyssna på er podd, känner dock att det verkligen börjar bli dags nu. Men jag har en fråga, vilka poddar lyssnar du på och gillar (utöver er egen, hehe)? Den största anledningen till att jag inte riktigt gett mig in i podd-världen är för att det känns som en djungel.
lindbergellen.com
Ebba
,
skulle inte du kunna göra en what i eat in a day logg? skulle vara super kul 😊
Marianne,
Har så länge velat testa Koloni Bibloteksgatans sallader! Måste verkligen gå in där någon dag 😊 xx http://mariannelle.com
mariannelle.com
Freja
,
Kan du inte tipsa om höst/vinterskor! Typ vad du kommer använda och så
Alexandra,
Verkar som ett riktigt bra ställe!
nouw.com/alexandra_wiberg