Oktober 2017

Allmänt

Någonting jag älskar med bloggen är arkivet. Att kunna titta tillbaka och se vad som hände vid en viss tidpunkt, exempelvis vad jag gjorde för ett år sedan. Nu har vi ju gått in i Oktober månad och såhär såg Oktober 2017 ut!

Jag lagade tydligen nutellapannkakor till frukost en helg, hur jävla gott måste inte det ha varit? Något som måste göras snarast!!
Jag släppte min första klädkollektion och wow vad kul det var. Måste dock också säga att det var ångestblandad förtjusning. Det var så kul att få göra någonting så stort men wow vad nervös jag var, där kan vi snacka riktig prestationsångest. De andra släppen var så mycket roligare på så sätt att jag kunde slappna av mer och lita mer på mig själv. Här ser ni Isabelle, mig och Mathilda <3

Jag flyttade ur min lägenhet för att äntligen renovera badrummet. Såhär såg det ut innan.. Att renovera badrummet är verkligen ett beslut jag är sååå glad över att jag tog trots att det kostade så mycket pengar. Det ökar inte bara värdet på min lägenhet, det har också ökat min trivsel här hemma något enormt. <3

Jag och Nora promenerade på Djurgården bland de fina höstlöven. Måste dit innan alla ramlar ner!

Jag och Mathilda var på Stora Influencerpriset!

Jag bodde som sagt hemma hos min pappa igen, känns så roligt att se bilder från förra året. Det ser liksom ut som att jag rest längre bak i tiden till innan jag flyttade hemifrån.

Tog en hel del outfitbilder, måste bli bättre på det! Här bär jag kappa från Andrea Hedenstedt X Na-kd

I oktober åkte jag, Elsa och Anna till Köpenhamn. Faaaasen vilken mysig resa vi hade alltså. Vill göra om allt igen!

Vi hade lite regn men annars var Köpenhamn så vackert och mysigt. Perfekta weekend-staden. Så lagom avstånd från Sverige också. Måste dit snart, kanske ska övertala min syster?

Jag hade ett event med DeoDoc där vi pratade om det kvinnliga underlivet. Intressant och roligt!

Bild från min fotografering i September inför kollektion #1 i Paris. Älskar den här looken så den fick komma med i Oktober-sammanfattningen ändå haha..

   

Gillar

Kommentarer